گردشبان (gardeshban.ir) : مواد لازم
کدو حلوایی 1 کیلوگرم
شیر 2 لیوان
شکر 2 قاشق غذاخوری
نشاسته 4 قاشق غذاخوری
زعفران و گلاب به میزان لازم
روش تهیه:
کدو حلوایی را پوست گرفته، تکه تکه کنید، سپس همراه با یک لیوان آب روی حرارت ملایم بپزید و صبر کرده تا آب آن کاملا تمام شود.
کدو حلوایی پخته را له کنید تا به شکل پوره در آید.
شیر، شکر و نشاسته را در قابلمهای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید، سپس پوره کدو حلوایی را نیز به آن اضافه کنید.
محتویات قابلمه را مرتب هم بزنید تا پخته شده و غلظتی شبیه فرنی پیدا کنند.
در انتها بسته به ذائقه خود مقداری وانیل یا زعفران آب کرده و گلاب به دسر اضافه کنید، هم زده و حرارت را خاموش کنید.
دسر را تا داغ است در ظرف سرو ریخته و در یخچال قرار دهید تا ببندد.
روی آن را با خامه فرم گرفته و مغز گردو تزیین کنید.