وی استانهای هدف طرح زائران اربعین را خوزستان، ایلام و کرمانشاه عنوان و اضافه کرد: در عین حال برای تردد بخش عمده ای از استانهای غربی و مرکزی که در مسیر زائران هستند، برنامه ریزی کردهایم.
او آغاز طرح ماموریت پلیس را از هفدهم مهر جاری عنوان و تصریح کرد: بیش از ۲۰۰ تیم پلیس راه با افزون بر دو هزار نفر نیروی انسانی در این بخش ماموریت دارند و پیش بینی میشود تا ۳۰ مهرماه بازگشت زائران انجام شود.
به گفته سردار حسینی، آمار تلفات جادهای در اربعین سال گذشته نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن ( سال ۹۶ ) حدود چهار درصد کاهش داشته و اهتمام داریم امنیت را به صورت مطلوب حفظ کنیم.
کاهش سه درصدی تعداد جانباختگان تصادفات جاده ای کشور
فرمانده پلیس راه در بخش دیگری از سخنانش گفت: طبق آمارهای مرکز ناجا ، قربانیان تصادفات جادهای کشور طی شش ماه گذشته، حدود سه درصد کاهش یافته است.
وی خاطرنشان کرد: هدفگذاری ما برای شش ماه نخست امسال، کاهش ۱۲ درصدی بود که این هدف تحقق نیافت و کاهش سه درصدی را در این بخش داشته ایم.
وی تصریح کرد: طی همین مدت؛ استان های فارس ، کرمان و سیستان و بلوچستان بیشترین تصادف را به دلیل وسیع بودن و پرتردد بودن داشته اند.
سردار حسینی سه عامل عدم توجه به جلو، رعایت نکردن حق تقدم و عدم رعایت فاصله طولی مناسب را از عوامل مهم تصادفات در راه های کشور طی شش ماه گذشته عنوان و بیان کرد: تسریع در روند هوشمندسازی راه ها و تجهیزات ، آموزش و اطلاع رسانی از طریق رسانه ها و شبکه های اجتماعی از جمله برنامه های پیش بینی شده برای تحقق کاهش تصادفات جاده ای کشور است.
به گزارش ایرنا امروز همچنین ساختمان جدید پاسگاه پلیس راه رشت - قزوین واقع در جاده تهران جنب ادارهکل مدیریت بحران استان، با حضور سردار سید تیمور حسینی فرمانده پلیس راه کشور افتتاح و ساختمان مرکزی قرارگاه پلیس راه گیلان نیز کلنگزنی شد.
گیلان پنجمین استان پرتردد کشور است و شش محور اصلی آزادراه لوشان قزوین، جاده قدیم لوشان قزوین، منجیل طارم، چابکسر رامسر، آستارا اردبیل و خلخال اسالم محورهای خروجی و ورودی استان هستند.
گیلان افزون بر ۱۱ هزار و ۱۵۰ کیلومتر راه دارد که از این میزان، حدود ۶۸ کیلومتر آزادراه اصلی، ۴۷۷ کیلومتر بزرگراه، نزدیک به ۳۰۸ کیلومتر راه اصلی، افزون بر یک هزار و ۵۱ کیلومتر راه فرعی و بیش از ۹ هزار و ۲۴۶ کیلوممتر راه روستایی دارد.