gardeshban.ir

کسانی که نباید سرکه سیب بخورند

سرکه سیب می‌تواند مدت زمان باقی ماندن غذا در معده را افزایش دهد، که این شرایط می‌تواند گاستروپارسیس (فلج معده) را تشدید کند.
کد خبر: ۱۸۱۳۱
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۸ مهر ۱۳۹۸-1398 July 18
گردشبان (gardeshban.ir) :
 سرکه سیب می‌تواند مدت زمان باقی ماندن غذا در معده را افزایش دهد، که این شرایط می‌تواند گاستروپارسیس (فلج معده) را تشدید کند. با این وجود، اگر به گاستروپارسیس دیابتی مبتلا نیستید، اما گوارشی ضعیف دارید، این اثر می‌تواند بسیار مفید باشد، زیرا هرچه غذا مدت زمان بیشتری در شیره‌های گوارشی معده باقی بماند، احتمال عمل گوارش آن زمانی که معده را ترک کرده و وارد روده کوچک شود، افزایش یابد.

در صورتی که سرکه سیب را رقیق سازید و به بیماری خاصی مبتلا نباشید، این ماده طبیعی می‌تواند فواید قابل توجهی برای سلامتی داشته باشد که از آن جمله می‌توان به تنظیم حساسیت به انسولین در افراد مبتلا به دیابت یا افرادی که از سندرم متابولیک رنج می‌برند، کشتن باکتری بیماری زای‌ E. coli موجود در غذا، کاهش وزن و کمک به ایجاد تعادل در خون در افراد مبتلا به بیماری قلبی اشاره کرد.
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار