به گفته وی هرچند خبرهایی از تخریب چند پل در مناطق مختلف گیلان منتشر شده است، اما هیچکدام از پلهای تخریبشده تاریخی نبودهاند.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با بیان اینکه مهمترین معضل کنونی برای بناهای تاریخی، داشتن مالکیت خصوصیِ درصدِ زیادی از آثار و بناهای تاریخی ثبتشده در فهرست میراث ملی است که حفاظت آن آثار نیز برعهده مالکان است، اظهار کرد: از یک سو براساس قانون برنامه ششم توسعه، میراث فرهنگی نمیتواند اعتباری برای مرمت این آثار اختصاص دهد، از سوی دیگر این بارشها بیشترین ضربه را به دنبال ایجاد رطوبت و نم در بنا به آنها وارد میکند.
انتخابی به شناسایی حدود ۴۰ بنای ارزشمند در گیلان اشاره کرد و افزود: با این شناسایی در نامهای به استاندار درخواست کردهایم تا دستگاههای مالک بناهای تاریخی مانند شهرداری، هلال احمر و آموزش و پرورش را مکلف کند که برای مرمت این آثار اعتبار بگذارند، چون معمولا این دستگاهها دغدغه میراثی ندارند، بنابراین با نظارت میراث فرهنگی و اختصاص اعتبار از سوی آنها درصد آسیب به آثار کم میشود.
او همچنین درباره وضعیت مرمت بناهای تاریخی در اختیار بخش خصوصی با توجه به اعتبارات کمی که در اختیار این اداره کل است، اظهار کرد: سعی میکنیم با اولویتبندی بناهای آسیبدیده را مرمت کنیم، اما خوشبختانه بر اثر این سیل، آسیبی به محوطههای تاریخی وارد نشده است.