gardeshban.ir

دیابتی‌ها این میوه را نخورند!

طبیعت خربزه گرم و خشک است و سرشار از ویتامین‌های A، D و C و قند‌های طبیعی بوده که فورا جذب خون خواهند شد.
کد خبر: ۱۸۳۲۰
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۸-1398 July 23
گردشبان (gardeshban.ir) :
این نوع میوه می‌تواند در رفع خستگی بسیار مفید باشد. خوردن خربزه به هضم غذا کمک کرده و سبب افزایش ادرار می‌شود. مصرف خربزه هنگام بارداری باعث زیبایی جنین خواهد شد، همچنین مصرف خربزه در دوران شیردهی، موجب افزایش حجم شیر مادر می‌شود.

افرادی که معده‌ ضعیفی دارند؛ ممکن است با خوردن خربزه کال، دچار اسهال شوند. این نوع میوه به افراد دیابتی زیاد توصیه نمی‌شود. خربزه برای سینه درد و سرماخوردگی بسیار مضر است و باعث تب‌های صفراوی می‌شود. ﺧﻮردن زیاد ﺧﺮﺑﺰه، ﺳﺒﺐ ﻧﻔﺦ و اﯾﺠﺎد درد در ﻣﻌﺪه و روده خواهد شد. خربزه به دلیل مواد فیبری و به خاطر وجود طعم و اسانس‌هایی که دارد یک محرک قوی شیمیایی برای دستگاه گوارش است. خربزه می‌تواند از عفونت چشم جلوگیری کند. این میوه، دفع کننده حرارت کبد بوده و نارسایی کبدی را درمان می‌کند.
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار