gardeshban.ir

نقش دیگر نمک در سفره‌های غذا را ببینید!

مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفته سرانه مصرف نمک ایرانی‌ها روزانه به ۸ تا ۱۰ گرم است که هنوز با میانگین جهانی که حداکثر ۵ گرم است، فاصله دارد و باید برای حذف نمکدان از سفره فرهنگ سازی شود. چراکه مصرف بالای نمک از دلایل عمده مرگ میر در کشور است.
کد خبر: ۱۸۹۷۹
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۲ آبان ۱۳۹۸-1398 August 12
گردشبان (gardeshban.ir) :
مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفته سرانه مصرف نمک ایرانی‌ها روزانه به ۸ تا ۱۰ گرم است که هنوز با میانگین جهانی که حداکثر ۵ گرم است، فاصله دارد و باید برای حذف نمکدان از سفره فرهنگ سازی شود. چراکه مصرف بالای نمک از دلایل عمده مرگ میر در کشور است.


پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار