گردشبان (gardeshban.ir) :
یکی از ضعفهای مدیریت گردشگری کشور عدم توجه به تورهای کشاورزی است. بسیاری از گردشگران خارجی علاقهمندند از نزدیک با مراحل برداشت محصولات خاص کشاورزی کشورمان بازدید کنند.
برداشت زعفران در خراسان شمالی همه ساله از اواخر مهرماه آغاز و به مدت یکماه ادامه دارد. شهرستان فاروج با داشتن حدود ۲ هزار و ۴۰۰ هکتار عرصه زعفران کاری، رتبه اول تولید این محصول در استان خراسان شمالی را دارد. براساس پیشبینی کارشناسان جهادکشاورزی این شهرستان بیش از یک تن و ۶۸۰ کیلوگرم گل از این مزارع برداشت خواهد شد.