gardeshban.ir

بادمجان شکم پر را با روش ترکیه ای بپزید

ابتدا گوشت، پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید.
کد خبر: ۱۹۲۰۲
تاریخ انتشار : شنبه ۱۸ آبان ۱۳۹۸-1398 August 18
گردشبان (gardeshban.ir) :
چی لازم دارم:

بادمجان 3 عدد

نمک و فلفل به میزان لازم

روغن مخصوص سرخکردنی به میزان لازم

گوشت قیمه‌ای خرد کرده 300 گرم

پیاز رنده کرده 1 عدد

زردچوبه یک‌چهارم قاشق چایخوری

رب گوجه‌فرنگی یک و نیم قاشق سوپخوری

فلفل سبز خرد کرده یک‌چهارم پیمانه

فیله گوجه‌فرنگی ریز خرد کرده1 پیمانه

جعفری ریز خرد کرده 2 قاشق سوپخوری

فلفل قرمز یک‌هشتم قاشق چایخوری

آویشن یک‌چهارم قاشق چایخوری

سیر له کرده 1 حبه

پیاز داغ 2 قاشق سوپخوری

پنیر موزارلا در صورت تمایل 100 گرم



چطور بپزم:

اینک بادمجان‌ها را کنار بگذارید و مواد میانی آن را فراهم سازید.

ابتدا گوشت، پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید.

سپس رب گوجه‌فرنگی را بیفزائید و آن را با یک پیمانه آب بپزید تا آبش تبخیر شود.

حالا فلفل سبز، فیله گوجه‌فرنگی، جعفری، فلفل قرمز، آویشن، سیر و پیاز داغ را بیفزائید و مخلوط کنید.

اینک مغز بادمجان خالی کرده را ریز خرد کنید و قدری تفت دهید و به مواد گوشتی اضافه کرده و درون بادمجان‌ها را با این مواد پر کنید.

سپس آنها را در ظرف نسوز مناسبی قرار دهید و یک پیمانه آب گوجه‌فرنگی از کنار ظرف به آن اضافه کنید و بادمجان شکم‌پر را 20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

در صورت دلخواه روی بادمجان‌ها قدری پنیر بریزید و آنها را چند دقیقه با گریل حرارت دهید تا پنیر برشته شود.
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار