گردشبان (gardeshban.ir) : محمدعلی پورمختار به عنوان نماینده متقاضیان تحقیق و تفحص از عملکرد شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) توضیحاتی در خصوص دلایل تحقیق و تفحص از این شرکت ارائه کرد و افزود: به تازگی تحولاتی در مدیریت شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) اتفاق افتاده است و اگرچه مدیریت جدید اصلاحاتی انجام داده اما موضوع عملکرد مدیران قبل باید مورد بررسی قرار گیرد.
واگذاری خدمات، تبلیغات،
نماینده مردم بهار و کبودراهنگ ادامه داد: قراردادی به مدت ۲۳ سال در رابطه با واگذاری خدمات، تبلیغات، خدمات فروشگاهی و... بخش CIP فرودگاه امام خمینی (ره) منعقد شده که طرف این قرارداد یکی از کارکنان بازنشسته همانجا است. مبلغ این قرارداد برای ۲۳ سال ۱۱ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است در حالی که فقط ۹۰ میلیارد از چند بخش در یک سال کسب درآمد کرده و ۱۰ میلیارد تومان طی مدت یکساله صرفاً از پارکینگ به دست آورده است.
وی با تاکید بر اینکه نحوه واگذاری CIP فرودگاه امام خمینی (ره) به این شرکت به شدت زیرسوال است، گفت: وضعیت سایر بخشها همچون واحدهای خدماتی، نظافتی، تعمیر، فنی، تبلیغاتی و... نیز مبهم است هر چند ممکن است امروز با مدیریت جدید اصلاحاتی صورت گرفته باشد.
عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس با بیان اینکه عملکرد هزینهای درآمدهای فرودگاه امام خمینی (ره) مشخص نیست و اطلاعاتی در این خصوص نداریم، گفت: وضعیت ساختمانها و سالنهای فرودگاه نیز بسیار حقیر و نامناسب است، این در حالی است که بیش از ۲ دهه از فعالیت این شرکت میگذرد اما عملکرد آنها بسیار ضعیف بوده است.
وی این قرارداد را یکطرفه و به ضرر دولت و ملت دانست و گفت: امیدوارم طرح تحقیق و تفحص از عملکرد شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) در صحن تصویب و جهت بررسی بیشتر و شفاف شدن موضوع رأی مثبت بیاورد.
براساس گزارش کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی محورهای تحقیق و تفحص از شرکت مذکور بر اساس گزارش خانه ملت به شرح ذیل است:
- بررسی نحوه رعایت صرفه و صلاح عمومی در قراردادهایی چون CIP، پارکینگها، هتل، غرف، صرافی، تابلوهای تبلیغاتی، محوطه سازی ترمینال سلام، برفروبی و واگذاری اراضی
- نحوه وصول و هزینه کرد درآمدها و منابع شرکت