گردشبان (gardeshban.ir) : درواقع 21 سال پس از افتتاح رستوران زیر دریا، هتل کنراد از طریق راهاندازی موراکا (Muraka) خدمات شگفتانگیز و لوکس خود را گسترش داده است. این هتل در انتهای یک اسکله 300 متری و دقیقاً در جزیره رنگالی قرار گرفته است، موراکا در زبان محلی به معنی مرجان است.
ساختمان موراکا در سنگاپور ساخته شده است و توسط مهندسین نیوزلندی و کارشناسان فنآوری آکواریوم شرکت ام جی مورفی طراحی شده است و درنهایت به آبهای گرم مالدیو انتقال پیدا کرده است. در این سازه 6 تنی و دوطبقه، طبقه فوقانی به اتاق نشیمن، آشپزخانه، ناهارخوری، باشگاه و استخر اختصاص دارد و از طریق یک راهپله مارپیچی به اتاقخواب طبقه زیرین دسترسی پیدا میکند. قسمت زیر دریای این اقامتگاه نیز (یکی از اتاقخوابها) در عمق 5 متری زیر آب قرارگرفته است.
شرکت طراحی یوجی یامازاکی که در نیویورک آمریکا مستقر است طراحی داخلی موراکا را بر عهده داشته است و تئوری تیم آنها هنگام طراحی به این صورت بوده است که بیان میکردند: «مردم برای دیدن تئاتر به یک تئاتر نمیروند، بلکه برای دیدن نمایش به تئاتر میروند.»
در طراحی مدرن طبقه فوقانی پسزمینه سفیدرنگ را با استفاده از مواد طبیعی و مبلمانی ساده به کار گرفتهاند. پنجرههای این بخش بهصورت تمامقد است که چشمانداز کاملی از اقیانوس را در اختیار مهمانان قرار میدهد.
ازجمله خدماتی که در این هتل خاص ارائه میگردد، میتوان به 12 نوع نوشیدنی به همراه غذای روزانه، اسپای مخصوص و سرآشپز شخصی در دسترس اشاره کرد. همچنین قابلیت دسترسی به قایقهای تفریحی بادبانی از دیگر امکانات تفریحی است که در کنار این هتل لوکس قرارگرفته است.