gardeshban.ir

آموزش تهیه مرغ آلو؛ دلخواه خانواده ها

ابتدا تکه های مرغ را که به آن ها ادویه و نمک زده ایم را در روغن سرخ می کنیم و از روغن خارج می کنیم.
کد خبر: ۲۲۶۸۹
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۹۸-1398 November 24
گردشبان (gardeshban.ir) :
مواد لازم برای مرغ آلو :

مرغ تکه ای به تعداد نفرات

آلو بخارا برای هر تکه مرغ 3-5 عدد

پیاز درشت رنده شده 1 عدد

رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری

رب انار یا آلوچه در صورت لازم 1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

شکر 3 قاشق غذاخوری



طرز تهیه مرغ آلو :

ابتدا تکه های مرغ را که به آن ها ادویه و نمک زده ایم را در روغن سرخ می کنیم و از روغن خارج می کنیم. سپس در همان روغن پیاز رنده شده اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا طلایی شوند بعد از آن رب ااضافه می کنیم و تفت می دهیم تا خوشرنگ شود سپس کمی آب می ریزیم و مرغ های سرخ شده را اضافه می کنیم تا بپزد. وقتی جا افتاد آلوها را به همراه شکر اضافه می کنیم تا چند جوش بزند و جا بیفتد.

* بعضی از آلو خورشتی ها شیرین هستند و ترش نیستند در این صورت دیگر احتیاجی به شکر نیست ولی اگر ترش و ملس دوست داشتید می توانید کمی رب آلوچه یا رب انار به همراه شکر اضافه کنید و اما اگر آلوهایتان ترش بودمی توانید به آن ها شکر اضافه کنید تا ملس شود و احتیاجی به رب انار نیست.

* آلوهای من زودپز بودند و آن ها را حیس ندادم ولی اگر آلوهایتان دیر می پزند کمی از قبل در آب خیس بدهید.
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار