gardeshban.ir

کوفته ای خوشمزه و مجلسی با بادمجان

کوفته بادمجان از آن دسته غذاهایی است که هم خوشمزه است و هم مجلسی است. حتی اگر بادمجان هم دوست نداشته باشید نمی توانید از کوفته بادمجان بگذرید.
کد خبر: ۲۲۷۴۲
تاریخ انتشار : جمعه ۲۵ بهمن ۱۳۹۸-1398 November 25
گردشبان (gardeshban.ir) :
کوفته بادمجان از آن دسته غذاهایی است که هم خوشمزه است و هم مجلسی است. حتی اگر بادمجان هم دوست نداشته باشید نمی توانید از کوفته بادمجان بگذرید.




چی لازم دارم:

بادمجان 3 عدد

جعفری 1/4 پیمانه

آرد سوخاری 1/4 پیمانه

تخم مرغ 1 عدد

آرد سوخاری 1/4 پیمانه

پنیر پارمزان 1/4 پیمانه

پنیر پیتزا یا چدار 100 گرم

پودر آورشن 1 قاشق چایخوری

پودر پیاز نصف قاشق چایخوری

فلفل قرمز به مقدار لازم

مواد لازم برای اطراف کوفته بادمجان :

آرد 2 قاشق غذاخوری

تخم مرغ 1 عدد

آرد سوخاری 2 قاشق غذاخوری

چطور بپزم:

برای پخت کوفته بادمجان، ابتدا بادمجان ها را حلقه حلقه کنید و کمی نمک روی آن ها بزنید، بعد از نیم ساعت بادمجان ها آب می اندازند. با دستمال آشپزخانه آب بادمجان ها را خشک کنید و آن ها را داخل فر بگذارید.

داخل فر با دمای 180 درجه به مدت 20 دقیقه تا نیم ساعت بگذارید. با این روش بادمجان ها با کیفیت کبابی می شوند، لازم نیست پوست بادمجان ها را بکنید.

بادمجان ها، جعفری، آرد سوخاری، پنیر پارمزان، آویشن، پودر پیاز و فلفل قرمز را با یک عدد تخم مرغ داخل مخلوط کن بریزید و همه ی مواد را با هم مخلوط کنید. خیلی نیاز نیست تا مواد له شوند. کمی دست تان را خیس کنید و یک گلوله از مواد بردارید و کف دستتان گرد کنید و سپس آن را پهن کنید، مقداری پنیر چدار یا گودا و یا حتی پنیر پیتزا را وسط آن قرار بدهید و مواد را جمع کنید و آن را مانند کوفته گرد کنید.

آرد سوخاری، و آرد و تخم مرغ را داخل ظرف هایی جدا بریزید. کوفته های آماده را ابتدا درون آرد، سپس تخم مرغ و بعد داخل پودر سوخاری بغلتانید. و داخل روغن فراوان سرخ کنید.

نکته برای تهیه کوفته بادمجان :

هنگام سرخ کردن کوفته بادمجان ها نباید حرارت زیاد باشد تا کوفته ها مغزپخت شوند. اگر حرارت را بالا ببرید روی کوفته ها سریع سرخ می شوند و داخل آن خام می ماند و قابل خوردن نیست.

از هر نوع پنیری که دوست دارید استفاده کنید. پنیر خامه ای، گودا، چدار و ... از گشنیز یا شوید هم می توانید برای داخل کوفته ها استفاده کنید. برای مغز کوفته ها می توانید از گردو خرد شده هم استفاده کنید.
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار