gardeshban.ir

آموزش تهیه آش ماست شیرازی

سبزی را شسته و خرد کرده همراه با برنج می گذاریم خوب بپزد و له شود نمک و زرد چوبه و فلفل فراموش نشود.
کد خبر: ۲۳۴۹۹
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۸-1398 December 13
گردشبان (gardeshban.ir) :
مواد لازم

گوشت گوسفندی بهتر است چرب باشد. 250 گرم

نخود یا لپه یک سوم پیمانه برنج

برنج 1 پیمانه

سبزی تره و نعنا و جعفری

پیاز 2 عدد متوسط

نعنای خشک

روغن و نمک و زردچوبه و فلفل سیاه به میزان کافی

ماست ترش یا چکیده




طرز تهیه

ابتدا گوشت و نخود را می گذاریم تا خوب پخته و نرم باشد

سبزی را شسته و خرد کرده همراه با برنج می گذاریم خوب بپزد و له شود نمک و زرد چوبه و فلفل فراموش نشود.

بعد از پختن گوشت آن را از استخوان جدا کرده با گوشت کوب می کوبیم تا به صورت له شده در آید و با برنج که خوب پخته و به صورت آش درآمده است مخلوط می کنیم

نخودپخته شده را نیز همراه با آب گوشت داخل آن می ریزیم.

حال پیاز داغ و نعنا داغ درست می کنیم ومقداری از آن را داخل اش ریخته بقیه را برای تزیین نگه می داریم.

ماست را اضافه کرده می گذاریم جوش بزند و خوب مخلوط شود

میزان ماست بستگی به سلقیه خودتان دارد می تواند کم یا زیاد باشد یا اصلا ماست نزنید و آبغوره به آن اضافه کنید که می شود آش غوره. در هر دو صورت خوشمزه است.
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار