gardeshban.ir

نان ارده گردو؛ میان وعده مقوی و سالم

شیر ولرم رو با ۱ق غ از شکرومخمر مخلوط کنید و بزارید تا عمل بیاد.
کد خبر: ۲۳۶۶۷
تاریخ انتشار : شنبه ۱۷ اسفند ۱۳۹۸-1398 December 17
گردشبان (gardeshban.ir) :
این نان ارده گردو جز نون های شیرین هست که با شکر قهوه ای شیرین میشه ومیتونه میان وعده خوب ومقوی باشه برای خودتون وبچه ها همراه با قهوه




مواد لازم:

شیر یک دوم پیمانه

خمیر مایه یک دوم ق غ

ماست یک چهارم پیمانه

شکر سه ق غ

تخم مرغ یک عدد

روغن مایع دوق غ

نمک یک چهارم ق چ

آرد سفید حدود دو ویک سوم پیمانه؛ بستگی به نوع آرد ممکن هست کمتر یا بیشتر آرد ببره

مواد میانی نان:

ارده ۴ق س

کره ذوب شده ۵۰ گرم

شکر قهوه ای صد وبیست گرم

مغز گردو پودر شده ۱پیمانه

من از لیوان های دسته دار فرانسه برای پیمانه استفاده کردم

طرز تهیه:

شیر ولرم رو با ۱ق غ از شکرومخمر مخلوط کنید و بزارید تا عمل بیاد(اگر از مخمرتون وتازه بودنش مطمئن هستید احتیاج به عمل آوری نداره)در ظرفی دیگر تخم مرغ بقیه شکر روغن وماست ونمک را مخلوط کرده و مخمر عمل آمده رو هم اضافه کنید و آرد رو اضافه کنید و خوب ورز بدید تا جایی که خمیر چسبنده نباشه (به مخلوطتون آرد زیادی اضافه نکنید چون باعث میشه بعد از پخت خمیرتون سفت بشه با ورز دادن سعی کنید خمیر رو یک دست کنید در محیط آشپزخونه استراحت بدید تاخمیرتون حجیم بشه و بعد پف خمیر رو بگیرید و خمیر رو به سه قسمت تقسیم کنید وبه صورت دایره پهن کنید روی لایه اول از مخلوط شکر قهوه ای کره ذوب سده گردو و ارده بریزید وخمیر دوم رو روی اون پهن کنید همینطور مثل خمیر اول مواد رو بریزید و خمیر سوم رو پهن کنید روی لایه خمیر آخر هیچی نمیریزید خمیر و میتونید با پیتزا بر برش بدید به صورت نواری ودور انگشت بپچونید وتوی قالب مافین نفری پخت کنید یا میتونید از گوگل کمک بگیرید ومدل های مختلف پیچیدن نان رو سرچ کنید.

 بعد از اینکه خمیرتون رو حالت دادید روش رو بکشید و بزارید حجم بگیره بیست دقیقه تا نیم ساعت بستگی به دمای آشپزخونتون داره بعد روی اون رو مخلوظ زرده تخم مرغ با کمی وانیل ویک ق غ شیر زرین کنید وبزارید داخل فر از قبل گرم شده به دمای ۱۸۰ درجه به مدت بیست دقیقه تا نیم ساعت باز هم بستگی به فرتون داره
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار