gardeshban.ir

طرز تهیه دسر پان اسپانیا

در ابتدا تخم مرغ و شکر را در یک ظرف مناسب با همزن برقی با هم مخلوط کنید. سپس شیر را در یک قابلمه بریزید و نشاسته را در مقداری از شیر سرد حل کنید و بعد این محلول را به شیر داخل قابلمه که در حال گرم شدن است، اضافه کنید.
کد خبر: ۲۳۷۹۶
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۸-1398 December 20
گردشبان (gardeshban.ir) :
چی لازم دارم:

گردوی خرد شده ۱/۲ پیمانه

آرد ۱/۲ پیمانه

تخم مرغ ۲ عدد

شکر ۱ لیوان

شیر ۱ لیوان

نشاسته ۲ قاشق غذا خوری

وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری

کره ۵۰ گرم

بیسکویت ۱-۲ بسته

کاکائو ۳ قاشق غذا خوری

خامه ۱۵۰ گرم




چه جوری درست میشه:

در ابتدا تخم مرغ و شکر را در یک ظرف مناسب با همزن برقی با هم مخلوط کنید. سپس شیر را در یک قابلمه بریزید و نشاسته را در مقداری از شیر سرد حل کنید و بعد این محلول را به شیر داخل قابلمه که در حال گرم شدن است، اضافه کنید.

در مرحله بعد، آرد را الک کنید و بعد آن را به شیر داخل قابلمه اضافه کنید. مخلوط تخم مرغ و شکر را هم به این شیر بیفزایید.

حالا به این مرحله می رسیم که مواد مخلوط شده با هم را در حال هم زدن روی حرارت ملایم بگذارید تا به غلظت لازم برسد.

در پایان کار، کره و وانیل را هم به مواد بالا اضافه کنید.

نکته مهم : خامه را در پایان کار بعد از خاموش کردن حرارت به مواد آماده شده دسر پان اسپانیا، اضافه کنید.
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار