gardeshban.ir

آموزش تهیه پنکیک آمریکایی

پنکیک کلاسیک یا آمریکائی را درست کنید و در کنار عزیزانتون از خوردنش لذت ببرید
کد خبر: ۲۳۹۱۴
تاریخ انتشار : جمعه ۲۳ اسفند ۱۳۹۸-1398 December 23
گردشبان (gardeshban.ir) :
پنکیک کلاسیک یا آمریکائی را درست کنید و در کنار عزیزانتون از خوردنش لذت ببرید

مواد لازم

آرد۱ پیمانه
تخم مرغ۱ عدد
شیر۱ پیمانه
شکر۲ قاشق غذا خوری
نمک۱/۸ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر۱.۵ قاشق چای خوری
کره به دمای محیط رسیده ۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه پنکیک آمریکایی

زمان تهیه ۱۰دقیقه

زمان پخت ۲۰دقیقه

۱
همه مواد را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند. آرد+بیکینگ پودر+نمک را مخلوط و ۳بار الک کنید.
۲
تخم مرغ+شکر+وانیل را ۷ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک و روشن شود.
۳
در این مرحله به جای وانیل از نصف قاشق چایخوری اسانس دلخواه میتونید استفاده کنید. سپس کره مذاب به دمای محیط رسیده را هم افزوده و ۱ دقیقه دیگر هم بزنید.
۴
شیر را هم اضافه ومخلوط کنید. سپس مخلوط شیر و تخم مرغ را به تدریج به مواد خشک اضافه و به آرامی با لیسک مخلوط کنید.
۵
به دلیل رقیق بودن نسبی مایع پنکیک بهتره مواد تخم مرغی به مخلوط آرد اضافه بشه تا آرد کمتر گلوله بشه ولی میتونید به روش معمولا آرد رو به تدریج با الک به مواد تخم مرغی اضافه کنید.
۶
زیاد هم نزنید چون بیکینگ پودر خاصیتش رو از دست میه و پنکیک خوب پف نمیکنه.
۷
برای اطمینان از یکدست شدم مایه پنکیک میتوانید در حد ۲۰ ثانیه با کند ترین درجه همزن مواد را به ارامی در یک جهت هم بزنید.
۸
کف تابه نچسب را با دستمال روغنی کمی چرب کنید. فقط برای اولین پنکیک نیاز به چرب کردن هست و برای دفعات بعد تابه را چرب نکنید.
۹
هر بار با ملاقه کوچک مقداری از مایه پنکیک را در تابه بریزید....حرارت متوسط باشد و صبر کنید تا تمام سطح پنکیک حباب بزنید و بعد برگردانید تا سمت دیگر هم پخته و طلایی شود.

سایر نکات پنکیک آمریکایی

میتونید به جای کره روغن رو جایگزین کنید اما کره طعم بهتر و لطافت بیش تری به پنکیک میده
پنکیک کاملا کم شیرین است و با خامه،نوتلا،عسل،مربا و ... سرو میشود.
◀با این میزان بین 8 تا 10 عدد بسته به سایز مورد نظر پنکیک خواهید داشت


پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار