گردشبان (gardeshban.ir) : مواد لازم برای تارت مرغ و هویج
سیب زمینی متوسط ریز خرد شده یک عدد
آرد 250 گرم
زرده تخم مرغ یک عدد
کره سرد 125 گرم
بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
سینه مرغ ریز خرد شده 200 گرم
سیر یک حبه
زنجبیل یک قاشق مرباخوری
هویج ریز خرد شده 100 گرم
ریحان و جعفری خرد شده دو قاشق سوپ خوری
خامه 100 گرم
روغن به میزان لازم
کره 40 گرم
پیاز یک عدد
قارچ خرد شده 200 گرم
آب لیمو یک قاشق سوپ خوری
آرد یا آرد ذرت یک قاشق سوپ خوری
آب مرغ 1/4 پیمانه
طرز تهیه خمیر
آرد را به همراه نمک، کره، فلفل و بیکنیگ پودر در دستگاه غذاساز دو دقیقه مخلوط می کنیم تا به صورت خرده های نان در آید، بعد زرده تخم مرغ را اضافه می کنیم تا خمیر جمع شود. خمیر را در پلاستیک می گذاریم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم.
طرز تهیه رویه
پیاز را تفت داده، سپس با قارچ، آب لیمو و کره تفت می دهیم تا آب قارچ کشیده شود. آرد را افزوده، سپس آب مرغ را می ریزیم و وقتی نیمی از آب مرغ کشیده شد آن را از روی حرارت برمی داریم.
طرز تهیه مواد میانی
سینه مرغ چهارگوش خرد شده را به همراه زنجبیل و سیر رنده شده از سه الی چهار ساعت قبل در دو قاشق روغن، نمک و فلفل سیاه قرار می دهیم تا ترد و مزه دار شود.
مرغ مزه دار شده را با روغن روی حرارت بالا تفت می دهیم تا رنگ آن برگردد، بعد هویج و سیب زمینی را می ریزیم، تفت داده سپس خامه را ریخته و هم می زنیم تا نیم پز شوند و از روی حرارت برمی داریم.
خمیر را در قالب قرار می دهیم با چنگال چند سوراخ می زنیم و در فر 180 درجه سانتی گراد به مدت 10 دقیقه در طبقه وسط قرار داده تا کمی طلایی شود.
خمیر را از فر خارج کرده، می گذاریم کمی سرد شود، مواد میانی را ریخته و بعد مواد رویه را اضافه می کنیم و دوباره در فر 180 درجه سانتی گراد به مدت 10 دقیقه قرار می دهیم تا سطح مواد بالا بیاید.
نکات تکمیلی در مورد تارت مرغ و هویج
تارت مرغ و هویج جزو پیش غذا - پای و گراتن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
تارت مرغ و هویج را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .