gardeshban.ir

طرز تهیه کیک کرامبل سیب

ابتدا بیسکوئیت ها را پودر کنید و با بقیه مواد خشک مخلوط کنید سپس کره که به دمای محیط رسیده را با نوک انگشتانتان به خرد مواد بدهید یا داخل مخلوط کن بریزید.
کد خبر: ۲۵۳۳۹
تاریخ انتشار : يکشنبه ۳۱ فروردين ۱۳۹۹-1399 January 31
گردشبان (gardeshban.ir) :

مواد لازم برای کیک کرامبل سیب :


 آرد2 لیوان دسته دار فرانسوی 
 تخم مرغ3 عدد 
 کره100 گرم 
 روغن مایع2 قاشق غذاخوری 
 ماست شیرین2/3 لیوان 
 شکر 1 لیوان سرخالی
 تخم مرغ3 عدد 
 بکینگ پودر1 قاشق سرصاف

 

مواد لازم برای تهیه کرامبل :

سیب پوست کنده و اسلایس شده 2 عدد 
 بیسکوئیت ساقه طلایی 1 بسته
 پودر دارچین 1 قاشق غذاخوری
 شکر2 قاشق غذاخوری 
 نسکافه فوری 1 قاشق غذاخوری
 کره 50 گرم


طرز تهیه کرامبل :

ابتدا بیسکوئیت ها را پودر کنید و با بقیه مواد خشک مخلوط کنید سپس کره که به دمای محیط رسیده را با نوک انگشتانتان به خرد مواد بدهید یا داخل مخلوط کن بریزید. سیب ها را اسلایس کنید و کنار بگذارید.

 

طرز تهیه کیک کرامبل سیب :

ابتدا کرده که به دمای محیط رسیده را با شکر 5-6 دقیقه هم بزنید سپس روغن مایع را اضافه کنید بعد تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و هم بزنید سپس ماست اضافه کنید و دوباره هم بزنید آرد با بکینگ پودر الک کرده به مایع کیک اضافه کنید.

 

داخل قالب را با روغن چرب کنید و کف قالب کاغذ روغنی بگذارید نصف مواد کیک را بریزید بعد سیب های اسلایس شده را داخل شکر بزنید و سپس روی مواد کیک بچینید از مواد کرامبل روی سیب بریزید و صاف کنید. بقیه مایع کیک را روی مواد کرامبل پخش کنید و بقیه مواد کرامبل را روی مایع کیک بریزید و داخل فر گرم شده با دمای 180 درجه حدود 45 دقیقه بگذارید.

 

نکته :

* مواد این کیک نسبت به مواد کیک های دیگر سفت است و لایه رویی مواد کیک با حوصله پخش کنید تا همه ی قسمت کیک یکسان در بیاید.

 

* ماست باید پرچرب و بدون آب و شیرین باشد.

* می توانید پودر نسکافه را حذف کنید.

طرز تهیه کیک کرامبل سیب
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار