گردشبان (gardeshban.ir) : با نزدیک شدن ماه رمضان یکی از گزینههای عالی غذایی برای افطار و سحر مخصوصا در روزهای گرم و بلند سال، سوپ حریره است. دستور غذایی ویژه این سوپ سنتی و ترکیبات آن شامل گوشت و سبزیجات، به خوبی فرد روزه دار را تقویت میکند. طرز تهیه سوپ حریره را در مجله دلتا دنبال کنید.
مواد لازم پخت سوپ حریره
(مناسب برای ۸ نفر)
گوشت بره ۴۰۰ گرم
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ۱/۵ قاشق چایخوری
پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل ۱/۴ قاشق چایخوری
کره ۲ قاشق غذاخوری
کرفس خردشده ۳/۴ فنجان
پیاز سفید خردشده ۱ عدد
پیاز قرمز خرد شده ۱ عدد
گشنیز تازه ۱/۲ فنجان
گوجه فرنگی خردشده ۸۰۰ گرم
آب ۷ فنجان
عدس ۳/۴ فنجان
نخود ۴۲۵ گرم
ورمیشل ۱۱۰ گرم
تخممرغ زدهشده ۲ عدد
لیمو ۱ عدد
گوشت، زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین، زنجبیل، کره، کرفس، پیاز و گشنیز را در یک قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت کم قرار دهید و هر ۵ دقیقه یک بار آن را هم بزنید.
سپس گوجه فرنگی را به مواد افزوده و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه دیگر روی حرارت بماند.
رب گوجه، آب و عدس را افزوده و بگذارید به جوش آید.
سپس حرارت را کم کرده، در قابلمه را قرار داده تا به مدت ۲ ساعت بپزد.
۱۰ دقیقه پیش از سرو غذا، حرارت را زیاد کرده و نخود پختهشده و رشته فرنگی را به سوپ اضافه کنید.
در مرحله آخر، تخم مرغ ها و آب لیمو را به سوپ اضافه کرده و اجازه دهید ۱ دقیقه بپزد.