گردشبان (gardeshban.ir) : همیشه قبل و بعد تهیه غذا، دست و ظروف آشپزی را با آب گرم و محصولات شوینده بشویید.
برای شکستن تخم مرغ، آن را به لبه تابه، چاقو یا قاشق نزنید.
برای شکستن تخم مرغ ، آن را به سطحی صاف بزنید تا ترک بردارد و با انگشتان بازش کنید.
هرگز تخم مرغ را خام یا نیمپز سرو نکنید.
هنگام خرید در فروشگاه
تا جای ممکن تخم مرغ را درون بستهبندیهای بهداشتی و تارخ مصرفدار بخرید که شفاف و قابل دیدن باشد.
نگران رنگ تخم مرغ نباشید، معمولا رنگ پوسته سفید یا زرد به دلیل نژاد مرغهاست.
نگران اندازه تخم مرغ نباشید زیرا تخم مرغ بزرگ، به اندازه و سن مرغها ربط دارد.
تاریخ مصرف تخم مرغ از زمان تولید، 28 روز است.
نکات مهم نگهداری ازتخم مرغ
به محض رسیدن به خانه، تخم مرغها را بدون خارج کردن از بستهبندی در یخچال بگذارید.
هرگز تخم مرغ را شستوشو ندهید چون باعث نفوذ باکتریها میشود.
تخم مرغ را در سردترین قسمت یخچال یعنی قفسههای ابتدایی داخلی بگذارید.