gardeshban.ir

حمایت معیشتی از 58 کارگر قشمی در روز جهانی کار و کارگر

مدیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی سازمان منطقه آزاد قشم از تهیه 58 بسته معیشتی برای کمک به اقتصاد آسیب دیده کارگران، ناشی از شیوع بیماری کووید 19 و تامین بخشی از مایحتاج آن ها در ماه مهمانی خدا خبر داد.
کد خبر: ۲۵۷۶۶
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۹-1399 February 10
گردشبان (gardeshban.ir) :
سلیمان رنجبری ضمن تبریک هفته کار و کارگر عنوان داشت: این مجموعه هر سال به مناسبت روز کار و کارگر اقدام به برگزاری همایش تجلیل از کارگران منتخب جزیره می کرد اما امسال به دلیل شیوع بیماری فراگیر کروناویروس و تعطیلی تمامی همایش ها و جشنواره ها، امسال هزینه های این همایش به تهیه بسته های معیشتی اختصاص یافت.

رنجبری افزود: باتوجه به تاکیدات مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم در خصوص تامین نیازهای اساسی خانواده های آسیب دیده در ایام کرونا و باتوجه به حلول ماه مبارک رمضان، این بسته ها شامل کالاهای اساسی و مصرف روزانه خانوار، به مناسبت روز کار و کارگر بین خانواده های نیازمند توزیع می شود.

مدیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی سازمان منطقه آزاد قشم افزود: امید است انجام این طرح حمیتی با همکاری معاونت توسعه مدیریت سازمان منطقه آزاد قشم و مدیریت پشتیبانی بتواند بخشی از نیازهای این 58 خانواده را در ماه مهمانی خدا تامین کند.
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها