gardeshban.ir

طرز تهیه خورش سيب درختي؛خورش مخصوص لرستانی ها

گوشت را به قطعات 2×2برش داده در روغن مايع تفت دهيد.سپس آن را با برگ بو، پياز و آب به مدت سه ساعت روي حرارت بپزيد.
کد خبر: ۲۶۱۵۳
تاریخ انتشار : جمعه ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۹-1399 February 19
گردشبان (gardeshban.ir) :
مواد لازم خورش سيب درختي

گوشت ران گوسفندي: 500 گرم

روغن مايع: 2 قاشق غذاخوري

برگ بو: 3 عدد

پياز: 1 عدد

آب: 5 ليوان

نمک و فلفل: به مقدار لازم

سيب درختي: 500 گرم

پيازداغ: 2 قاشق غذاخوري

سرکه: 2 قاشق غذاخوري

شيره انگور يا خرما: نصف ليوان

شاسته ذرت: 1 قاشق غذاخوري

طرز تهیه خورش سيب درختي؛خورش مخصوص لرستانی ها

طرز تهیه خورش سيب درختي

گوشت را به قطعات 2×2برش داده در روغن مايع تفت دهيد.

سپس آن را با برگ بو، پياز و آب به مدت سه ساعت روي حرارت بپزيد.

در يک ساعت آخر نمک و فلفل را اضافه کنيد.

با ابزار مخصوص يا چاقو، وسط سيب را بيرون آورده پوست آن را بگيريد و آن را برش دهيد.

در اواخر پخت گوشت، طوري که دو پيمانه از آب آن باقيمانده باشد، پياز و برگ بو را بيرون آورده و سيب هاي حلقه شده و پياز داغ را به آن اضافه نماييد.

سرکه را به شيره انگور يا شيره خرما اضافه کرده خوب به هم بزنيد و سپس آن را به خورش اضافه کنيد تا خورش بپزد و سيب ها تقريبا نرم شوند.

نشاسته ذرت را نيز در کمي آب سرد حل کرده در اواخر پخت به خورش بيفزاييد.
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار