گردشبان (gardeshban.ir) : مواد غذایی که در این مطلب به شما معرفی می کنیم بسیار سالم اند و مواد مضر ندارند. منظورم مواد مضری است که برای خلاص شدن از دست چربی شکم و پهلو باید از خوردنشان اجتناب کنید. این مواد عبارت اند از: قند و نوشابه های قندی، غذاهای چرب و سنگین مثل فست فود ها، و کربوهیدرات های فراوری یا تصفیه شده.
لاغر کردن شکم و پهلو با دیتاکس واتر (آب سم زدا)
چند قطعه از میوه هایی که دوست دارید را درون یک ظرف در دار بریزید، به میوه ها آب اضافه کنید و بگذارید دو الی سه ساعت داخل یخچال بماند. این نوشیدنی گوارا و خوشمزه یک سم زدای قوی برای شماست. به متابولیسم (سوخت و ساز) بدن سرعت می دهد و به طرز شگفت انگیزی به شما کمک می کند تا سریع تر از شر چربی های پهلو و شکم خود خلاص شوید.سیب، خیار، کیوی، پرتقال، لیمو ترش، هندوانه، توت فرنگی، گریپ فروت، بلوبری از محبوب ترین میوه ها برای درست کردن آب دیتاکس هستند.
پیشنهاد: برای اینکه تاثیر این نوشیدنی خارق العاده را بیشتر کنید، به انتخاب خود از دارچین، نعناع یا زنجبیل هم می توانید استفاده کنید.
شکلات تلخ
شکلات تلخ نه تنها قند خون شما را تنظیم می کند، بلکه یک میان وعده عالی هم به حساب می آید، بدون اینکه چربی به شما اضافه کند.تحقیقی از دانشمندان دانشگاه لوییزیانا ثابت کرده است که میکروب های معده با تخمیر مواد شکلات آن را به ترکیباتی تبدیل می کنند که فوق العاده برای قلب مفید است. این ترکیبات شگفت انگیز روی ژن هایی که انسولین را تنظیم می کنند و مانع از پف و ورم بدن می شوند تاثیر مستقیم می گذارند.
برای اینکه تاثیر شکلات را بیشتر یا طعم آن را خوشایند تر کنید، آن را با چند تکه سیب بخورید. خوردن میوه فرآیند تخمیر را هم سریع تر می کند و وزن شما با سرعت بیشتری کاهش پیدا می کند.
لاغر کردن شکم و پهلو با بادام
هر نصف پیمانه بادام 20 میلی گرم ویتامین ای (E) دارد. بادام سرشار از چربی تک سیر نشده (نوعی چربی غیر اشباع که برای بدن لازم است) و فیبر است؛ یعنی دو ماده اساسی برای آب کردن پهلو و شکم.
گریپ فروت
خوردن گریپ فروت قبل از هر وعده غذایی فرآیند چربی سوزی بدن را سریع تر می کند. انجام دادن فقط این تکنیک به تنهایی می تواند در طول چهار هفته، سه سانتی متر از سایز دور کمر شما کم کند.
خیلی مهم: مصرف همزمان گریپ فروت با برخی داروها خطرناک است. اگر داروی خاصی مصرف می کنید حتما مطمئن شوید که با گریپ فروت تداخل دارویی نداشته باشد.
لاغر کردن شکم و پهلو با فندق
چربی فندق از نوع چندغیر اشباع (ضروری و سالم) است. این چربی، فعال کننده ژن هایی است که ذخیره چربی بد بدن را کاهش می دهند و متابولیسم انسولین را بهینه می کنند. برنامه غذایی که فندق و روغن فندق داشته باشد، استرس شما را کم تر می کند. این گونه وسوسه نمی شوید گاه و بی گاه یا در مواقع ناراحتی خوراکی یا هله هوله بخورید.
تخم مرغ غنی شده با امگا3
دوست عزیز، تخم مرغ بهترین منبع کولین برای شماست. کولین یک ماده مغذی مهم برای سوزاندن چربی هاست. قدرت در هم شکستن و از بین بردن چربی در تخم مرغ هایی که با امگا سه غنی شده اند چند برابر بیشتر است.
لاغر کردن شکم و پهلو با خوردن سالمون
گوشت های کم چربی مثل ماهی رفیق شما در مبارزه با چربی های شکم می شوند. اکثر غذاهای دریایی سرشار از پروتئین هستند. شاید بپرسید خب فایده اش چیست؟ این است که مصرف کمی پروتئین حس سیر شدن و پر شدن بیشتری به شما می دهد و اشتهای شما را بهتر کنترل می کند.به علاوه، سالمون، خصوصا اگر سالمون آب سرد باشد، ذخیره امگا 3 و امگا 6 فراوانی دارد.
پاستا با آرد نخود
این نوع پاستا دو برابر پروتئین بیشتر و چهار برابر فیبر بیشتر از پاستای گندم دارد. هم چربی هایتان سوزانده می شوند و هم عضله هایتان تقویت می شوند. گلوتن هم ندارد.
غذا خوردن آگاهانه را تمرین کنید:
تمرکز بر روزی غذایی که می خورید و توجه به میزان کالری و همچنین احساسی که هنگام غذا خوردن دارید یک تمرین موثر در لاغر کردن شکم و پهلو است.این تمرین «آگاهانه خوردن» نام دارد و به شما کمک می کند تا رییس رژِیم غذایی خود بشوید و عادت های غذایی تان را کنترل کنید.
یاد بگیرید با دقت به حس گرسنگی و سیری بدنتان توجه کنید تا بیش از حد غذا نخورید.روی سالم غذا خوردن و منفعت های فوق العاده ای که برای شما دارد تمرکز کنید: سلامتی، تناسب اندام، پوست و موی عالی و روحیه شاداب.تا وقتی مطلقا گرسنه نشدید غذا نخورید، از طرف دیگر، هرگز با گرسنگی کشیدن به خودتان فشار نیاورید.
در ظرف های کوچکتر غذا بخورید. لقمه های کوچکتر بگیرید. برای غذا یا خوراکتان زحمت بکشید. مثلا شکستن پوست خشکبار یا کندن پوست میوه با زمانی که از شما می گیرد مانع از پرخوری می شود.در سکوت و دور از سر و صدا و هر چیزی که تمرکز شما را به هم می ریزد غذا بخورید (مثل تلویزیون).اگر راست دست هستید با دست چپ غذا بخورید (و برعکس)، به مراحل تولید غذا فکر کنید. این که غذای پیش روی شما از کشتارگاه و مزرعه، از فروشگاه تا خانه، چه مسیری را طی کرده و چطور به دست شما رسیده است.