gardeshban.ir

۳ روش مختلف برای تهیه سیب زمینی سرخ کرده

در مقاله زیر ۳ روش مختلف برای تهیه سیب زمینی سرخ کرده آموزش داده شده است.
کد خبر: ۲۶۳۱۹
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹-1399 February 23
گردشبان (gardeshban.ir) :
سیب زمینی سرخ کرده یک پیش غذای خوشمزه و پر طرفدار است که در سراسر جهان سرو می‌شود. همیشه سیب زمینی‌هایی که در رستوران‌ها سرو می‌شود بسیار ترد و خوشمزه هستند، ولی سیب زمینی که در منزل سرخ می‌شود به خوشمزگی سیب‌های رستورانی نمی‌شود. ما در این مقاله قصد داریم سه طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده را به شما آموزش دهیم تا بتوانید سیب زمینی‌های رستورانی و خوشمزه را به راحتی در منزل درست کنید.


۱. طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده (ساده، ترد و رستورانی)

مواد لازم (برای ۴ نفر)
سیب زمینی درشت و مرغوب ۴ عدد
روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
نمک دو قاشق غذا خوری پر
آب به مقدار لازم
زمان لازم برای آماده سازی و پخت ۳۰ دقیقه

طرز تهیه

سیب زمینی‌ها را به صورت خلالی درشت خرد کنید.

خلال‌های سیب زمینی را چندین مرتبه خوب بشویید تا نشاسته آن‌ها خوب گرفته شود.

در یک قابلمه مقداری آب و دو قاشق غذا خوری پر نمک بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید.
پس از اینکه آب جوش آمد خلال‌ها را به آب اضافه کنید و به مدت ۵ تا ۷ دقیقه صبر کنید تا بجوشند. (توجه کنید که زیاد نجوشد، چون نمی‌خواهیم سیب‌ها پخته شوند).

سپس سیب زمینی‌ها را با آب سرد آبکش کنید و یا می‌توانید به مدت ۲ دقیقه آن‌ها را درون مخلوط آب و یخ بریزید.
خلال‌ها را روی یک پارچه تمیز بریزید تا آب آن‌ها خوب گرفته شود. (توجه کنید که خلال‌ها را فشار ندهید یا هم نزنید تا له و خرد نشوند).

یک قابلمه یا یک ماهی تابه گود بردارید و به قدری روغن بریزید تا خلال‌ها در روغن شناور شوند، وقتی روغن کاملا داغ شد خلال‌های سیب زمینی را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه با حرارت کم سرخ کنید.
پس از سرخ شدن از تابه خارج کنید و درون یک آبکش بریزید تا کمی روغن اضافی آن گرفته شود.

سیب زمینی سرخ شده ترد شما آماده‌ی سرو است ...


۲. سیب زمینی سرخ کرده با سیب نیم پز منجمد

مواد لازم (برای ۱ نفر)
سیب زمینی ۲ عدد
سس قرمز به مقدار لازم
نمک و فلفل، آویشن و سس کچاپ به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم

زمان لازم برای آماده سازی ۳ ساعت و پخت ۱۵ دقیقه

دستور تهیه

سیب زمینی‌ها را به صورت خلالی درشت خرد کنید.

خلال‌های سیب زمینی را چندین مرتبه خوب بشویید تا نشاسته آن‌ها خوب گرفته شود.
در یک قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید.

پس از اینکه آب جوش آمد خلال‌ها را به آب اضافه کنید و به مدت ۵ تا ۷ دقیقه صبر کنید تا بجوشند. (توجه کنید که زیاد نجوشد، چون نمی‌خواهیم سیب‌ها پخته شوند)
سپس سیب زمینی‌ها را با آب سرد آبکش کنید.

خلال‌ها را روی یک پارچه تمیز بریزید تا آب آن‌ها خوب گرفته شود. (توجه کنید که خلال‌ها را فشار ندهید یا هم نزنید تا له و خرد نشوند).

تا اینجا مانند روش بالا بود، اما حال باید خلال‌ها را به مدت دو الی سه ساعت در فریزر بگذارید تا کاملا منجمد شوند.

پس از دو ساعت یک قابلمه یا یک ماهی تابه گود بردارید و به قدری روغن بریزید تا خلال‌ها در روغن شناور شوند، وقتی روغن کاملا داغ شد خلال‌های سیب زمینی منجمد را درون روغن بریزید تا سرخ شوند. توجه کنید که خلال‌ها از هم جدا باشند.

پس از سرخ شدن از تابه خارج کنید و درون یک آبکش بریزید تا کمی روغن اضافی آن گرفته شود.

سیب زمینی سرخ شده ترد شما آماده‌ی سرو است ... کمی نمک، فلفل، آویشن و سس روی آن بریزید و نوش جان کنید ...

۳. سیب زمینی سرخ کرده رژیمی با طعم سیر و جعفری

مواد لازم (برای ۲ نفر)
سیب زمینی متوسط سه - چهار عدد
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
پودر سیر ۱/۴ قاشق چایخوری
جعفری چند پر

زمان لازم برای آماده سازی و پخت ۱ ساعت

طرز تهیه

سیب زمینی‌ها را پوست بگیرید و به صورت خلالی و یکدست خرد کنید. دقت کنید که هرچه خلال‌ها نازک‌تر باشند زودتر پخته و سرخ می‌شوند.
خلال‌ها را مجددا بشویید و به مدت نیم ساعت در آب خیس کنید.
سپس خلال‌ها را از آب جدا کنید و روی یک دستمال تمیز بگذارید تا خشک شوند.
فر را روشن کنید و روی دمای ۲۰۰-۲۱۰ درجه سانتی گراد یا ۴۲۵ درجه فارنهایت بگذارید تا گرم شود.
وقتی خلال‌ها کاملا خشک شدند آن‌ها را در یک کاسه بریزید و با روغن زیتون، نمک و پودر سیر کاملا مخلوط کنید.

خلال‌ها را روی توری یا سینی فر بریزید، به گونه‌ای که خلال‌ها روی هم نباشند و به یکدیگر نچسبند.

ظرف را به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر بگذاریدتا سیب زمینی‌ها کاملا سرخ و پخته شوند. هر از گاهی به سیب‌ها سر بزنید، خلال‌ها باید نرم و طلایی شوند.
در این مدت جعفری‌ها رو ریز خرد کنید و پس از سرخ شدن و خارج کردن از فر روی خلال‌ها بریزید.

نوش جان ... سیب زمینی سرخ کرده رژیمی

چند نکته!

از هر روشی که برای سرخ کردن سیب زمینی استفاده می‌کنید بهتر است سیب زمینی را به مدت دو سه ساعت در آب بگذارید تا ماده زائد درون سیب زمینی از بین برود.

پس از سرخ کردن سیب زمینی حتما آن‌ها را روی دستمال روغن گیر بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

برای سرخ کردن به جای تابه می‌توانید از سرخ کن برقی استفاده کنید.
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار