gardeshban.ir

طرز تهیه شکلات سوئیسی خانگی با کمترین هزینه

شکلات سوئیسی نیز یکی از انواع شکلات‌های کاکائویی است که بسیار طعم لذیذی دارد.
کد خبر: ۲۶۷۸۱
تاریخ انتشار : يکشنبه ۰۴ خرداد ۱۳۹۹-1399 March 04
گردشبان (gardeshban.ir) :
 شکلات سوئیسی یکی از خوشمزه‌ترین و شیک‌ترین شکلات‌ها است که می‌توانید از آن در انواع مراسم‌های شادی استفاده کنید. بعضی افراد این شکلات را به عنوان یک شکلات کلاسیک و شیک می‌شناسند که در انواع مهمانی‌ها از آن می‌توان استفاده کرد.

طرز تهیه شکلات سوئیسی خانگی با کمترین هزینه

یکی از طرفداران اصلی شکلات‌ها کودکان هستند، ولی تنها کودکان نیستند که از انواع شکلات‌ها استقبال می‌کنند بلکه جوانان و افراد میانسال و سالخورده نیز به خوردن شکلات از خود اشتیاق نشان می‌دهند. شکلات‌های کاکائویی یکی از مواد خوراکی خوشمزه و رقیب غیرقابل شکست است. شکلات‌هایی که دارای کاکائو هستند جایگاه ویژه‌ای در میان مردم دارند که نمی‌توان از آن چشم پوشی کرد. شکلات‌های کاکائویی دارای انواع و اقسام مختلفی می‌باشند که به شکل‌های متنوعی وارد بازار شده اند.

شکلات سوئیسی نیز یکی از انواع شکلات‌های کاکائویی است که بسیار طعم لذیذی دارد. شما با استفاده از مواد اولیه‌ای که در این گزارش ذکر کرده ایم می‌توانید در خانه و با کمترین هزینه این شکلات خوشمزه را تهیه کنید و شادی را برای کودکان خود به ارمغان بیاورید.


مواد لازم

شکلات تخته‌ای: ۳۰۰ گرم

پودر شکر: ۱۰۰ گرم

قهوه:۱ قاشق مربا خوری

گردوی خرد شده: ۱۰۰ گرم

کره: ۷۵ گرم

خلال پسته: به مقدار لازم

خلال بادام: به مقدار لازم

زرده تخم مرغ: ۱ عدد

ژلاتین: ۱ ورق

آب جوش: ۴ قاشق غذاخوری

بیسکویت خرد شده: ۵۰ گرم

کاکائو: ۴ قاشق غذاخوری

شیر خشک: ۱ قاشق غذا خوری

مراحل پخت

کره و پودر قند را باهم مخلوط کنید.


تخم مرغ را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.


سپس قهوه، کاکائو، شیر خشک را به مواد اضافه کنید.


شکلات تخته‌ای را که به صورت بن ماری آب کرده اید به مواد اضافه کنید.


در مرحله آخر گردو و بیسکویت را اضافه کنید.


مواد آماده شده را در یک سینی ۱۵*۲۰ پهن کنید و سپس سس شکلات را روی آن بریزید و با خلال پسته و بادام آن را تزئین کنید.


سپس به مدت ۳ ساعت درون یخچال قرار دهید.


بعد از این زمان می‌توانید آن را به شکل‌های مختلف برش دهید.


طرز تهیه سس شکلات:

کره را به همراه کاکائو را روی حرارت غیر مستقیم آب کنید.


سپس پودر قند را اضافه کنید.


بعد آبجوش را اضافه کنید و سپس ورق ژلاتین را اضافه کنید.


سپس تمامی مواد را خوب هم بزنید.


سس شکلات نباید غلیظ باشد.
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار