gardeshban.ir

طرز تهیه سان شاین در منزل

در گزارش زیر طرز تهیه سان شاین خانگی را به شما آموزش می دهیم.
کد خبر: ۲۷۰۵۶
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۹-1399 March 11
گردشبان (gardeshban.ir) :
سان شاین یک دسر آسان و خوشمزه و سبک است. اگر قبلا نام این دسر بامزه را در منوی کافی شاپ‌ها دیده‌اید، اما نمی‌دانستید چیست باید بهتان بگوییم که به ترکیب ژله و بستنی، سان شاین گفته می‌شود. میوه، ژله و بستنی در این دسر لایه لایه گذاشته می‌شوند. مهم‌ترین قسمت سان شاین ظاهر و دیزاین آن است. برای این کار از تکه‌های کیوی، موز، آناناس، سیب و زردآلو استفاده کنید.

طرز تهیه سان شاین در منزل

قبل از آماده سازی آن لیوان‌ها را در یخچال بگذارید تا در مدت درست کردن دسر، بستنی آب نشود. دسر مورد نظر را می‌توانید با ترافل‌های رنگی و مربا و اسمارتیز تزیین کنید. هر اسکوپ بستنی حدود ۱۴۰کالری است. هر لیوان متوسط سان شاین حدود ۱۳۰۰ کالری انرژی دارند.

پس این دسر خوشمزه را بلافاصله پس از صرف شام یا سرو یک غذای سنگین و چرب نوش جان نکنید. اگر رژیم دارید و نمی‌توانید از درست کردن و خوردن این دسر اجتناب کنید لیوان کوچکتری انتخاب کنید و مقدار کمتری بستنی و ژله بریزید. در عوض هر چقدر دلتان می‌خواهد میوه بخورید. سیب و موز میوه‌های مفیدی هستند. سیب شاداب کننده پوست و منبع غنی ویتامین c است. موز نیز مقدار زیادی فیبر غذایی دارد و هضم و جذب مواد غذایی را آسان می‌کند. در سان شاین از ژله‌های رنگی استفاده کنید. اما اگر مزه‌های ترش دوست ندارید یا به نظرتان ترکیب بستنی و ژله ترش خوشمزه نیست، ژله موهیتو درست نکنید. برای زیباتر به نظر رسیدن این دسر در هر لایه ژله‌های جدا بریزید یا از ژله خرده شیشه استفاده کنید.


مواد لازم

بستنی میوه‌ای: سه اسکوپ
موز: یک عدد
سیب: نیم عدد
هلو: یک عدد
آناناس:دو حلقه
ترافل رنگی: به میزان لازم
سه رنگ ژله: هر کدام یک بسته

مراحل پخت

پودر ژله مورد علاقه‌تان را در یک کاسه بریزید و یک لیوان آب جوش بریزید و خوب هم بزنید.


یک لیوان آب سرد بریزید و دوباره هم بزنید.


همه ژله هایتان را به همین شیوه آماده کنید.


ژله‌ها را به مدت ۴ تا ۵ ساعت در یخچال بگذارید.


میوه‌ها را خرد کنید. اگر دوست داشتید می‌توانید میوه‌ها را با هم مخلوط کنید یا اینکه در هر لایه یک نوع میوه استفاده کنید.


یک لیوان بزرگ بردارید. ژله بریزید و یک لایه میوه و سایر چاشنی‌ها و بعد بستنی را اضافه کنید.


این کار را تا پر شدن ظرف ادامه دهید. سعی کنید لایه رویی را با بستنی پر کنید.


از خامه و مغز پسته و گردو و سس شکلات برای تزیین سان شاین استفاده کنید.
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار