gardeshban.ir

خورش زرشک مجلسی و خوشمزه + طرز تهیه

زرشک با طعم بی نظیری که دارد غذا‌ها را بسیار خوش طعم می‌کند و عطری عالی به غذا‌ها می‌بخشد.
کد خبر: ۲۷۳۳۶
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۹-1399 March 18
گردشبان (gardeshban.ir) :
خورش‌ها یکی از اصلی‌ترین وعده‌های غذایی ما محسوب می‌شوند که بیشتر مواقع به همراه پلو‌های ساده و گاهی نیز به همراه نان مصرف می‌شوند. یکی از این خورش‌های خوش مزه و خوش طعم، خورش زرشک است. این خورش یک غذای محلی مربوط به اقوام کرد است. به دلیل طعم عالی و دستور راحت و مناسب آن تهیه این خورش در شهر‌های دیگر نیز رایج شده و طرفداران خاص خود را پیدا کرده است.

خورش زرشک مجلسی و خوشمزه + طرز تهیه

زرشک اصلی‌ترین ماده غذایی خورش زرشک است که به طعم ترش و ملس شهرت پیدا کرده است. زرشک با طعم بی نظیری که دارد غذا‌ها را بسیار خوش طعم می‌کند و عطری عالی به غذا‌ها می‌بخشد. به دلیل خواص بی نظیر زرشک، این ماده غذایی در بازار‌ها بسیار ارزشمند است.


مواد لازم

زرشک: ۲ پیمانه
مغز ران گوسفند یا گوساله: ۴۰۰ گرم
لپه: ۲ پیمانه
پیاز خرد شده:۲ عدد
استاک گوشت: ۵ پیمانه
شکر: ۱ قاشق سوپخوری
زعفران سائیده شده: نصف قاشق چای خوری
نمک: به میزان لازم
فلفل سیاه: به میزان لازم
زردچوبه: به میزان لازم
زنجبیل: به میزان لازم

مراحل پخت

ابتدا پیاز‌ها را به قطعات کوچک خرد کنید.


سپس آن را با مقداری روغن در تابه‌ای ریخته و تفت دهید تا کاملا به رنگ طلایی دربیایند.


بعد از سرخ شدن پیاز‌ها زردچوبه را اضافه کنید و همراه پیاز تفت دهید.


سپس گوشت را نیز به آن اضافه کرده و تفت دهید تا کاملا سرخ شوند.


لپه‌ها را که از چند ساعت قبل خیس کرده اید را به گوشت و پیاز اضافه کنید و آن‌ها را به خوبی هم بزنید.


بعد از تفت داده شدن کامل مواد مخلوط شده زعفران را نیز به مواد اضافه کنید.


سپس استاک گوشت و یا (کپسول عصاره گوشت) را به همراه مقداری آب جوش به مواد اضافه کنید و چند دقیقه‌ای حرارت را افزایش دهید.


حرارت را ملایم کرده و اجازه دهید تا خورشت به آرامی بپزد.


بعد از پخت کامل خورش ادویه‌های مورد نیاز را به آن اضافه کنید.


در ظرفی دیگر زرشک‌های شسته و خیس شده از قبل را به روغن اضافه کرده، تفت دهید و بعد شکر و پودر زنجبیل را نیز به آن اضافه کنید.


بعد از پخت و نرم شدن زرشک ها، آن را به خورش اضافه کنید و کامل هم بزنید.


شعله را خاموش کرده و بعد از سرد شدن خورش آن را سرو کنید.
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار