gardeshban.ir

طرز تهیه سالاد ذرت و لوبیا قرمز

در گزارش زیر طرز تهیه یک سالاد خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.
کد خبر: ۲۷۶۰۴
تاریخ انتشار : شنبه ۲۴ خرداد ۱۳۹۹-1399 March 24
گردشبان (gardeshban.ir) :
این سالاد رنگارنگ را با سس عسل و آبلیمو تکمیل کنید. می‌توانید از دانه‌های پخته و آماده ذرت هم برای تهیه این سالاد استفاده کنید. حدود ۲ پیمانه ذرت دانه شده و پخته برای این دستور غذا نیاز دارید.

طرز تهیه سالاد ذرت و لوبیا قرمز

ذرت - ۳ عدد
گوجه گیلاسی - ۴۰۰ گرم
کاهوی تازه - ۲ دسته
لوبیا قرمز پخته -۴۰۰ گرم
پیاز قرمز- یک عدد کوچک
گشنیز خرد شده - نصف پیمانه
لیمو ترش - یک عدد
عسل - یک قاشق چای خوری
روغن زیتون بکر - یک سوم پیمانه

طرز تهیه:

۱- برای درست کردن این سالاد خوشمزه و آسان، لوبیا قرمز و ذرت را از قبل بپزید و یا از کنسرو آن‌ها استفاده کنید.

۲- گشنیز و کاهو را خرد کنید.

۳- پیاز را نگینی خرد کنید و گوجه گیلاسی را از وسط برش بزنید.

۴- عسل را به همراه روغن زیتون و آب لیمو با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یک دست شود.

۵- همه مواد سالاد را داخل ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید و در آخر سس را روی سالاد بریزید و داخل یخچال بگذارید تا خنک شود.

۶- برای تزیین سالاد از گشنیز خرد شده استفاده کنید.
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار