گردشبان (gardeshban.ir) : کاچی یکی از دسرهای استان کرمان است. کاچی یکی از غذاهای قدیمی و اصیل ایران است که در اکثر شهرهای ایران پخته می شود ولی طرز تهیه هر کدام متفاوت است و هر کسی برای تهیه این دسر از روش خاصی استفاده می کند.
کاچی یک دسر بسیار خوشمزه و مقوی است که در اکثر سفره های ایرانی دیده می شود. همانطور که می دانید این دسر خیلی شبیه به حلوا می باشد اما با این تفاوت که بسیار نرم و شل است و به غلظت حلوا نمی رسد. آنچه که در پخت این دسر بسیار با اهمیت است آردی است که در آن استفاده می شود.
مواد لازم
شیر : 2 لیوان
آرد گندم : 2 قاشق غذاخوری
سیاه دانه : 1 قاشق چای خوری
روغن : به مقدار لازم
مراحل پخت
ابتدا آرد را در روغن تفت می دهیم تا طلایی شود. با توجه به اینکه دوست دارید کاچی شما چه رنگی شود مقدار تفت دادن آن کم و زیاد می شود.
سپس شیر را کم کم اضافه می کنیم و هم می زنیم تا از گلوله شدن آرد جلوگیری شود آنقدر هم زده شود تا یک مایع یک دست در بیاید.
در آخر سیاه دانه را اضافه می کنیم.