gardeshban.ir

طرز تهیه جاجانگمیون یا همان نودل با رب لوبیای سیاه

جاجانگمیون یا همان نودل با رب لوبیای سیاه از غذاهای محبوب کره ای - چینی است.
کد خبر: ۲۸۱۱۶
تاریخ انتشار : شنبه ۰۷ تير ۱۳۹۹-1399 April 07
گردشبان (gardeshban.ir) :

جاجانگمیون یا همان نودل با رب لوبیای سیاه از غذا‌های محبوب کره‌ای - چینی است. برای تهیه این غذا به سس یا رب لوبیای سیاه نیاز است که می‌توانید آن را از فروشگاه‌ها یا سوپرمارکت‌های خوراکی‌های کره‌ای تهیه کنید.

طرز تهیه جاجانگمیون

مواد لازم

۴۰۰ گرم نودل مخصوص جاجانمیونگ یا نودل عادی

۵ قاشق غذاخوری سس یا رب لوبیای سیاه

۲ قاشق غذاخوری روغن گیاهی

۱ قاشق غذاخوری شکر

۱۰۰ گرم گوشت گوساله - مکعبی کوچک خرد شده

۱/۲ قاشق چارخوری زنجبیل رنده شده

۱ عدد پیاز بزرگ خرد شده

۱۰۰ گرم کلم سفید  خرد شده اختیاری

۱ عدد کدوی سبز متوسط مکعبی ریز خرد شده

۱ لیوان آب

۱ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت

۱ قاشق روغن زیتون

۱ عدد سیب زمینی متوسط  مکعبی ریز خرد شده

نمک و فلفل

طرز تهیه:

ابتدا گوشت را داخل ماهیتابه‌ای ریخته و با دو قاشق روغن گیاهی به مدت ۵ دقیقه سرخ می‌کنیم. سپس کدوی سبز خرد شده، پیاز، کلم سفید و سیب زمینی را به گوشت اضافه کرده و مواد را برای ۵ دقیقه دیگر سرخ کنید.

رب لوبیای سیاه را با شکر و روغن زیتون مخلوط کرده کرده و به گوشت و سبزیجات اضافه میکنیم. مواد را برای دقیقه تفت داده سپس لیوان آب به مواد اضافه کرده و می‌گذاریم به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه حرارت ببیند.

پودر نشاسته ذرت را نیز به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید تا غلیظ شود.

طرز تهیه جاجانگمیون

نودل‌ها را در ظرف آب جوش به مدت ۵ دقیق پخته و آبکش کنید و در مرحله آخر نودل را نیز به مواد اضافه کرده و با یکدیگر مخلوط کنید.

طرز تهیه جاجانگمیون

طرز تهیه جاجانگمیون

پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار