گردشبان (gardeshban.ir) : برای پخت لوبیا پلو با گوشت تکهای اول دو تا پیاز خرد شده رو تفت میدیم.
بهش فلفل، زردچوبه، پاپریکا، میزنیم.
گوشت رو به تابه اضافه میکنیم و تفت میدیم سه لیوان آب اضافه میکنیم و اجازه میدهیم گوشت روی حرارت ملایم بپزه.
بعد نیم ساعت آخر پخت نمک و لوبیا و دو قاشق غذاخوری رب رو که قبلش کمی تفت دادیم به گوشت اضافه میکنیم.
بعد هم برنج رو میجوشونیم و آبکش میکنیم و لابلای برنج مخلوط گوشت و لوبیا رو لایه لایه میریزیم و روی هر لایه هم زعفران دم کرده و دارچین میریزیم و یک ساعت میذاریم تا دم بکشه.