gardeshban.ir

طرز تهیه کباب برنجی غذای سنتی خراسان رضوی

در گزارش زیر طرز تهیه کباب برنجی را آموزش می‌دهیم.
کد خبر: ۲۸۱۹۶
تاریخ انتشار : دوشنبه ۰۹ تير ۱۳۹۹-1399 April 09
گردشبان (gardeshban.ir) :
کباب برنجی یکی از غذا‌های سنتی استان خراسان رضویی می‌باشد که ترکیب آن علاوه بر گوشت از برنج نیز استفاده می‌شود. تقریبا چیزی شبیه به کباب تابه ایست، اما با یک رسپی متفاوت.



مواد لازم:

گوشت: ۵۰۰ گرم
برنج: ⅕ پیمانه
روغن: ۱ پیمانه
آرد: ۱ پیمانه
تخم مرغ: ۲ عدد
پیاز: ۲ عدد
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم


مراحل پخت:

برنج را در کمی آب می‌پزیم و آن را با پیاز چرخ می‌کنیم.


سپس گوشت چرخ کرده را با برنج و پیاز مخلوط کرده و هر دو را یک بار دیگر چرخ می‌کنیم.


سپس تخم مرغ‌ها را در ظرفی می‌شکنیم و خوب هم می‌زنیم و همراه نمک و فلفل به مخلوط فوق اضافه می‌کنیم.


روی تخته‌ای صاف مقداری آرد می‌پاشیم و مخلوط به دست آمده را روی آن می‌گذاریم و مالش می‌دهیم.


در آخر از این مواد قطعه قطعه بر می‌داریم و به شکل کباب در می‌آوریم و در روغن سرخ می‌کنیم.
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار