گردشبان (gardeshban.ir) : امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه رولت توت فرنگی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
آرد: ۷۵ گرم.
نشاستهی ذرت: ۲۵ گرم.
ب پ: ۱/۴ قاشق چایخوری.
نمک: کمی.
تخم مرغ خنک: ۵ عدد.
پودر قند:۱۲۵ گرم.
پودر کاکائو: ۲۵ گرم.
وانیل: کمی.
طرز تهیه:
ابتدا سفیدههای تخم مرغ رو با نیمی از پودر قند هم میزنیم تا کاملا فرم بگیره، زردهها و مابقی پودر قند، وانیل رو کاملا با همزن میزنیم تا کرم رنگ و حجیم شود حالا پودر کاکائو رو به مواد زده الک کرده و مخلوط میکنیم.
سفیده ها، نشاستهی ذرت و آرد رو به تناوب به مواد زرده اضافه و آروم با لیستک فولد میکنیم در طی سه مرحله.
حالا مواد رو در سینی با کاغد روغنی ریخته و به مدت ده دقیقه در فر ۱۸۰ درجه میپزیم پس از خنک شدن به کمک حولهی نمناک رول میکنیم تا ده بقیه بماند سپس رول رو باز کرده با خامهی فرم گرفته کاور میکنیم و روش توت فرنگی خرد شده میریزیم و دوباره رول میکنیم و به مدت دو ساعت در یخچال قرار میدهیم تا آمادهی برش خوردن شود.
برای تزئین مطابق عکس از دستمال کاغذی و پودر قند استفاده کردم.