gardeshban.ir

طرز تهیه صفیحه؛ غذای عربی تند

در این مطلب قصد داریم روش تهیه صفیحه را به شما عزیزان آموزش دهیم.
کد خبر: ۲۸۶۹۸
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۲ تير ۱۳۹۹-1399 April 22
گردشبان (gardeshban.ir) :
امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه صفیحه را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم

پیاز (نگینی خرد شده) ۱ عدد

گوجه فرنگی (نگینی خرد شده) ۱ عدد

فلفل چیلی کوچک (خرد شده) ۱ عدد

جعفری (خرد شده) یک سوم پیمانه

خلال بادام ۲ قاشق سوپ خوری

رب انار ۱ قاشق سوپ خوری

پودر دارچین یک دوم قاشق چایخوری

پودر تخم گشنیز یک سوم قاشق چایخوری

پودر زیره یک سوم قاشق چایخوری

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

نان پیتا ۴ عدد

روغن زیتون ۲ قاشق سوپ خوری

طرز تهیه صفیحه:

پیاز را درون تابه‌ای ریخته و همراه با ۱ قاشق سوپ خوری روغن زیتون تفت دهید تا سبک شود.
گوشت را به مواد افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

فلفل چیلی و جعفری را به همراه خلال بادام، گوجه فرنگی، رب انار، پودر دارچین، پودر تخم گشنیز، پودر زیره، نمک و فلفل سیاه را به گوشت افزوده و با حرارت ملایم کمی تفت دهید.

مقداری روغن زیتون روی نان پیتا (یا نان تافتون به صورت گرد برش خرده) بمالید و از مخلوط گوشت و ادویه روی آن بگذارید. سپس آن را در طبقه وسط فر از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت ۸ دقیقه بپزید...


پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار