گردشبان (gardeshban.ir) : قصد دایم امروز شما را با طرز تهیه لقمه گوشت با سس ریحان و گوجه آشنا کنیم.
طرز تهیه سس ریحان وگوجه:
۴ تا گوجه فرنگی متوسط (بدون پوست) را رنده یا پوره کنید.
دو حبه سیر رنده شده را با دو قاشق روغن زیتون بذارین روی حرارت ملایم تا بوی سیر بلند شه.
بعدپوره گوجه رو اضافه کنید و یه مشت ریحون تازهی خرد شده را اضافه کنید. نمک و فلفل سیاه تازه هم بریزید و در تابه رو بذارید تا سس کمی غلیظ بشه. حواستون باشه خشک و بی آب نشه.
مایه گوشتی مثل مایه ماکارونی آماده کنید، ولی با این تفاوت که حتماً یک ق چایخوری ادویهی ایتالیایی را در آخر اضافه کنید تا عطر خوبی بگیره.
ادویه ایتالیایی شامل:
۲ ق غ ریحان خشک+ ۲ ق غ جعفری خشک+ ۲ ق غ پونه کوهی خشک+۱ ق غ رزماری خشک+۱ ق غ آویشن+ ۱ ق غ پرک فلفل قرمز+ ۱ ق غ پودر سیر+ ۱ ق غ پودر پیاز
این مواد را با هم مخلوط و آسیاب کنید و تو شیشه دربسته نگهداری کنید.
خمیر فوری را بردارید و داخل آن از مایع گوشتی و پنیر پارمسان بریزید و خمیر را به صورت لقمههای گرد ببندید و داخل ظرف بچینید و روی آن را با روغن زیتون چرب کنید و بعد سس ریحان را روی آن بریزید و داخل فر یا توستر قرار دهید.
اگر با فر یا سولاردام کار میکنید از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرمش کنید و بعد در طبقه وسط (در سولاردام منظور همون سه پایه کوتاهه) اول ۲۵ دقیقه لقمهها را بپزید و بعد فویل را بردارید و کمی سس گوجه رومال کنید و ۱۰ دقیقه زمان بدید تا روی لقمهها کمی رنگ بگیره.
در توستر هم طبقه وسط با دمای ۱۷۰ درجه مراحل پخت را انجام بدین.