گردشبان (gardeshban.ir) : امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کله گنجشکی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مرحله اول
۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده یک عدد پیاز متوسط رنده شده (رنده ریز)،ادویه (زردچوبه، نمک، فلفل سیاه وقرمز، پاپریکا، پودرسیر) همه مواد رو با هم مخلوط کرده خوب ورز میدیم، از گوشت باندازه کوچک برداشته (نه خیلی بزرگ، نه خیلی کوچک) خوب گلوله میکنیم وتوسینی میچینم، گوشتها که آماده شدن میزاریم یخچال نیم ساعتی بمونه یا بیشتر.
مرحله دوم
یک عدد پیاز متوسط نگینی خرد میکنیم، با مقداری کمی روغن تفت میدیم (من مقداری پیازچه هم اضافه کردم) طلایی که شد، ادویهها (نمک، فلفل سیاه وقرمز، پاپریکا، کمی نعناع خشک، یک عدد عصاره) اضافه میکنیم، بوی ادویهها که بلند شد، یک قاشق غذا خوری رب گوجه همراه باکمی پوره فلفل دلمه اضافه میکنیم کمی تفت میدیم، رب که رنگ باز کرد، یک عدد سیب زمینی نگینی شده وکمی فلفل سبز اضافه میکنیم، همراه با دو لیوان آب میزاریم خورشت جا بیفته تا خورشت شروع به جوش خوردن میکنه، کله گنجشکیها رو سرخ میکنیم در حدی که طلایی بشن، نیازی به پخت کامل نیست، طلایی که شدن به خورشت اضافه میکنیم وبه خورشت زمان میدیم تا جا بیفته .
نکته: میتونید سیب زمینیها را سرخ کنید و بعد موقع سرو به خورشت اضافه کنید.