گردشبان (gardeshban.ir) : امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه آبگوشت لوبیا سفید را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
برای درست کردنش یک دونه پیاز را خلالی خورد کنید با چند قاشق روغن تفتش بدین و زردچوبه و فلفل اضافه کنید همینطور یک قاشق شنبلیله خشک بعد پانصد گرم گوشت دنده که اگه یک کمم دنبه داشته باشه که دیگه واویلا بهش اضافه میکنیم و تفتش میدیم دو لیوان هم لوبیا سفید و یک کیلو سبزی که شامل ۵۰۰ گرم تره ۴۰۰ گرم جعفری و ۱۰۰ گرم شنبلیله سبزی را پاک کنید خوب بشورید، ولی خورد نکنید همینطور درسته به گوشت و لوبیا اضافه کنید (خورد نکردن سبزی باعث کشدار شدن بهتر گوشت کوبیده میشه) حالا به مخلوطمون آب اضافه میکنیم تا آنجایی که روی مواد را بگیره و میذاریم روی حرارت ملایم دو سه ساعتی بپزه بعد از پخت کامل نمک اضافه کنید همین طور یکی دو قاشق برنج خورده برای لعاب آبگوشت وقتی برنج خوب پخت و لعابشو پس داد آبشو جدا کنید و بقیه مواد را با کمک گوشتکوب دستی خوب بکوبید و با فلفل سیاه، ترشی و سبزی خوردن نوش جان کنید دوستان این آبگوشت یکی از غذاهای سنتیه اصفهانه، کاشانیهای عزیز هم آبگوشت لوبیا دارن، اما سبزی نداره حتما امتحان کنید که خیلی عالیه.
نوش جان