gardeshban.ir

مغزآبک ساده و خوشمزه + طرز تهیه

در گزارش زیر طرز تهیه مغزآبک را به شما آموزش می دهیم.
کد خبر: ۲۹۳۲۷
تاریخ انتشار : يکشنبه ۰۵ مرداد ۱۳۹۹-1399 May 05
گردشبان (gardeshban.ir) :
مغزآبک از غذا‌های سنتی استان قم است در این غذا از گردو و لوبیا و کشک استفاده می‌شود و در واقع چیزی شبیه به اشکنه است با این تفاوت که اسم آن مغزآبک است.


مواد لازم

لوبیا چیتی: ۱ پیمانه
مغز گردو: ۲۰۰ گرم
پیاز متوسط: ۱ عدد
کشک رقیق: ۱ لیوان
زردچوبه: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم


مراحل پخت

ابتدا لوبیا را که از شب قبل خیس کرده ایم را می‌پزیم.


سپس پیاز را درک می‌روغن به همراه زردچوبه تفت داده مغز گردو و کشک ساییده را به آن اضافه می‌کنیم.


در نهایت، لوبیای پخته را به آن‌ها می‌افزاییم


۱۰ دقیقه بعد غذا آماده سرو است.
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار