gardeshban.ir

شیرینی گلاب جامون + دستور تهبه

در گزارش زیر طرز تهیه یک نوع شیرینی خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.
کد خبر: ۲۹۴۲۳
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۰۷ مرداد ۱۳۹۹-1399 May 07
گردشبان (gardeshban.ir) :
قصد داریم امروز طرز تهیه شیرینی گلاب جامون را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید .

مواد لازم:

آرد سفید: نصف لیوان
شیر خشک قنادی: دو سوم لیوان
شیر: ۴ قاشق غذاخوری
کره: ۳ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
شربت بار سرد شده: به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا شیر خشک، ارد و بکینگ چودر رو با هم مخلوط کرده و الک کنید حالا کره و شیر و به آرد الک شده اضافه کنید با قاشق خوب هم بزنید تا خمیر نسبتا چسبنده بدست اید روی خمیر و پوشونده و بیست دقیقه بذارید کنار تا استراحت کنه داخل ظرف گودی روغن ریخته و روی حرارت ملایم بزارید تا روغن داغ بشه دستتان رو کمی چرب کنید از خمیر به اندازه یک فندق کمی بزرگتر بردارید با دست گردش کنید جوری که ترک نداشته باشه در روغن داغ و شناور سرخ کنید و چند دقیقه در شربت بار بندازید.

نکته‌ها: می تونید بجای شیر سه قاشق غذاخوری ماست اضافه کنید.
شیر خشک جایگزین نداره و می تونید از لوازم قنادیا تهیه کنید
با این مقدار ۲۰ عدد شیرینی درست شد شما می تونید مواد و دو برابر کنید

مواد لازم برای شربت بار:

شکر: ۲ لیوان
آب: ۲ لیوان
گلاب: یک چهارم لیوان
جوهر لیمو یا ابلیمو: یک چهارم قاشق چایخوری
زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری
هل: ۳ دونه

طرز تهیه:

ابتدا آب و شکر را در قابلمه‌ای بریزید و روی شعله ملایم بزارید تا شکر در آب حل بشه وقتی شکر حل شد جوهر لیمو، هل، گلاب و زعفران را اضافه کنید و بیست دقیقه اجازه بدین تا غلیظ بشه. حرارت را خاموش کرده هل‌ها رو بیرون آورده و بزارید تا کاملا خنک بشه.
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار