گردشبان (gardeshban.ir) : امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه رولت ردولوت را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
آرد ۱ لیوان سرخالی (به اندازه ۱ بند انگشت)
پودر کاکائو ۲ ق چ
بکینگ پودر ۱/۲ ق چ
جوش شیرین نوک ق چ
وانیل ۱/۲ ق چ
کمی نمک
شیر ۳ ق غ
شکر ۱ پیمانه سرخالی (به اندازه یک بند انگشت)
سرکه ۱ ق چ
کره آب شده ۳ ق غ
تخم مرغ درشت ٤ عدد.
رنگ ژله اى قرمز.
طرز تهیه:
اول مواد خشک: آرد+ پودر کاکائو+ بکینگ پور+ جوش شیرین +نمک را مخلوط میکنیم.
بعد باترمیلک: به ۳ ق غ شیر، ۱ ق چ سرکه اضافه کرده و ۱۰ دقیقه زمان میدیم تا بریده بریده بشود.
سفیده ى تخم مرغ ها را هم میزنیم تا کامل فرم بگیرد و از ظرف نریزد.
بعد زرده ى تخم مرغ هارو با شکر و وانیل را به مدت ۵ دقیقه با دور تند همزن میزنیم و بعد کره و باترمیلک را اضافه کرده به مدت ۱۰ ثانیه هر کدام را هم زده و بعد رنگ ژلهای قرمز را به مقدار لازم اضافه میکنیم و بعد مواد خشک را که قبلا یک بار الک کرده ایم را طی دو مرحله اضافه میکنیم و به صورت دورانی و خیلی آرام با لیسک هم میزنیم.
در نهایت سفیده ى فرم گرفته شده را طى ٢ تا ٣ مرحله به مواد اضافه میکنیم و با لیسک در یک جهت به آهستگى مخلوط میکنیم.
داخل سینی گالوانیزه یا هر سینی دیگری، داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه مواد را می ریزیم.
نکته: فر را چک کنید، در هر فری دما متغیر بوده و ممکن است در یک فر به مدت ۸ دقیقه و در فر دیگری ۱۵ دقیقه زمان پخت طول بکشد.
رولت را اگر از درجه فر مطمئن نیستید که پخته است ویا نه، باید بعد از زمان ۸ دقیقه در فر را باز کنید و با خلال دندان ۳ یا ۴ جای کیک را چک کنید اگر نچسبید یعنی پخت کامل شده و به اندازه ۱ یا ۲ دقیقه گریل روی فر را روشن میکنید و بعد از فر در آورید.
براى خامه ى میانى از ترکیب پنیر خامه اى ویلى و خامه قنادى استفاده میکنیم.
خامه را هم میزنیم تا کامل فرم بگیرد بعد پنیر رو اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم. (میزان پنیر بستگى به سلیقهای است.)