gardeshban.ir

سس پستو،سس ایتالیایی خوشمزه برای غذا‌های فست فودی + طرز تهیه

در گزارش زیر طرز تهیه سس پستو را به شما آموزش می دهیم.
کد خبر: ۲۹۶۷۷
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۱۴ مرداد ۱۳۹۹-1399 May 14
گردشبان (gardeshban.ir) :
 سس پستو، یک سس ایتالیایی خوشمزه است که برای غذا‌های فست فودی، پیتزاها، پاستا و غذا‌های دیگری مانند رول کدو استفاده می‌شود. این سس به رنگ‌های سبز، قرمز و سفید تهیه می‌شود.

این هم از جذاب‌ترین سس ایتالیایی است که می‌توانید با آن غذاهاى ایتالیایى و خوشمزه درست کنید.



مواد لازم برای تهیه سس پستو:
برگ ریحان تازه پاک شده ۴۰۰ گرم
پنیر پارمزان ۵۰ گرم
سیر تازه ۵-۶ حبه
بادام زمینى حدود ۱۰۰ گرم
روغن زیتون ۱ پیمانه


طرز تهیه سس پستو:

برای تهیه‌ی سس پستو ریحان‌ها را تمیز کنید و بشویید و اجازه بدهید آب آن‌ها خوب خارج شود. سپس آن‌ها را داخل میکسر بریزید سیر و پنیر پارمزان و بادام زمینی و روغن زیتون را داخل میکسر بریزید و آن را روشن کنید و خوب مخلوط کنید تا حدی که همه‌ی مواد پوره شوند.


می‌توانید مقداری از روغن زیتون را بریزید و میکس کنید و باز بقیه را اضافه کنید تا غلظت آن به حد مورد نظرتان برسد می‌توانید میزان آن را کم یا زیاد کنید. بعد از آن سس پستوی شما آماده است، می‌توانید از آن استفاده کنید. سعی کنید سس تان در هوای آزاد نباشد، زیرا سریع سیاه می‌شود.

 

پستوی اضافه را درون ظرف شیشه‌ای درب داری بریزید و روی آن روغن زیتون بریزید تا هوا به آن‌ها نرسد و ریحان‌ها سیاه و خراب نشوند. سس خانگی پستو، به مدت ۵ تا ۷ روز در یخچال و ۳ تا ۴ ماه در فریزر قابل نگهداری است.

 

نکات مهم سس پستو:

• در رسپى اصلى این سس در جنوا ایتالیا از دانه کاج، ریحان ایتالیایى و پنیر پاکورینو وجود دارد که در ایران به سختى یافت می‌شوند.

 

• می‌توانید در سس پستوی خود از انواع مغز‌های تازه از جمله گردو، پسته، بادام، و یا حتی تخم کدو هم استفاده کنید. فقط یادتان باشد که حتما پوست مغز‌ها را از آن‌ها جدا کنید و بعد آن‌ها را در سس پستو بریزید.

 

• می‌توانید در سس پستوی خود از هر نوع برگ سبزی که دوست دارید به جای ریحان استفاده کنید؛ مثلا جعفری، گشنیز، نعنا، اسفناج، کلم و غیره.

 

• می‌توانید غلظت سس خود را کنترل کنید. به عنوان مثال اگر دوست داشته باشید که سس پستو را همراه با پاستا یا ماکارونی سرو کنید و ترجیح می‌دهید که بافت سس پستو کمی رقیق باشد، می‌توانید ۱ الی ۲ قاشق از آب داغ پاستای پخته شده را با آن ترکیب کنید.

 

•، اما اگر قصد داشته باشید که از سس پستو به عنوان یک دیپ استفاده کنید یا آن را همراه با نان سرو کنید، می‌توانید مقدار کمتری از روغن زیتون به ترکیبات آن اضافه کنید.
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار