gardeshban.ir

دستورالعمل تهیه سالاد کلم قرمز

در گزارش زیر طرز تهیه سالاد کلم قرمز را به شما آموزش می دهیم.
کد خبر: ۲۹۷۷۷
تاریخ انتشار : جمعه ۱۷ مرداد ۱۳۹۹-1399 May 17
گردشبان (gardeshban.ir) :
امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه سالاد کلم قرمز را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

۱ عدد کلم بنفش متوسط
۱ فنجان سرکه
۱ فنجان جعفری ساطوری شده
۱ فنجان گردو ریز خرد شده
۱ فنجان ذرت کنسرو شده (اختیاری)
۱ کاسه ماست
۴ قاشق غذاخوری سس مایونز
۳ تا ۴ حبه سیر
فلفل، نمک به مقدار لازم
آب

طرز تهیه:

۱) کلم را شسته و خرد کرده و در یک ظرف گود بریزید.

۲) سرکه را روی کلم بریزید و به اندازه کافی روی آن آب بریزید (به اندازه‌ای که تقریبا هم سطح کلم بشه) روی حرارت قرار بدید و تا نیم شدن کلم اون رو بجوشانید... فقط زیاد نرم نشه که رخ سالادتون جالب نمیشه. اون رو آب کش کنید و کنار بگذارید تا آبش کامل جمع بشه.

۳) سیر خرد شده را با مایونز مخلوط کنید.

۴) کلم‌های نرم شده رو با جعفری و ذرت و ماست و مایونز با هم میکس کنید و نمک و فلفل را اضافه کنید.

۵) گردو رو میتونید به صورت خرد شده در سالاد مخلوط کنید یا روی سالاد به عنوان تزیین استفاده کنید.
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار