gardeshban.ir

دستگیری سه حفار آثار تاریخی اسلامشهر

دستگیری سه حفار آثار تاریخی اسلامشهر
رئیس میراث فرهنگی، گردشگری شهرستان اسلامشهر از دستگیری سه حفار منزل قدیمی در این شهر با حکم مقام قضایی خبرداد.
کد خبر: ۲۹۸۸۳
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۹ مرداد ۱۳۹۹-1399 May 19
گردشبان (gardeshban.ir) :

حمید کریمی، رئیس میراث فرهنگی، گردشگری شهرستان اسلامشهرگفت: بنابر اخبار ارسالی دوستداران میراث فرهنگی و هماهنگی با نیروی انتظامی شهرستان اسلامشهر سه حفاری غیر مجاز عتیقه در یک منزل مسکونی و قدیمی در شهرستان اسلامشهر دستگیر شدند.

وی با بیان این‌که هم اینک برای این متخلفان پرونده قضایی تشکیل شده است خاطر نشان کرد: دراین حفاری خوشبختانه هیچ شی قدیمی کشف نشد.  

رئیس میراث فرهنگی میراث فرهنگی اسلامشهر با بیان این‌که در سال جاری هیچ تعرضی به محوطه تاریخی و باستانی این شهرستان صورت نگرفته است، گفت: نیروهای میراث فرهنگی شهرستان و یگان حفاظت از این مجموعه‌ها بازدید کرده و هرگونه مشکلی را گزارش می‌دهند.

به گفته وی ادوات این سوداگران آتار تاریخی، ضبط و تحویل مراجع قضایی شد.

ایرنا نوشت، براساس این گزارش بیش از ۱۲ اثر ثبتی در شهرستان جنوب غربی استان (اسلامشهر) وجود دارد. 


پنجره
ارسال نظر
captcha
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها