gardeshban.ir

طرز تهیه اسپاگتی با سس مرغ و زردچوبه

در این مطلب قصد داریم روش تهیه اسپاگتی با سس مرغ و زردچوبه را به شما عزیزان آموزش دهیم.
کد خبر: ۳۰۰۵۷
تاریخ انتشار : جمعه ۲۴ مرداد ۱۳۹۹-1399 May 24
گردشبان (gardeshban.ir) :
امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه اسپاگتی با سس مرغ و زردچوبه را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

 مواد لازم:

۱ پیمانه اسپاگتی 

۲۵۰ گرم مرغ خرد شده

۲ گوجه فرنگی خرد شده 

۱ پیاز 

۲ حبه سیر 

۱ قاشق چایخوری کره

فلفل قرمز، فلفل دلمه ای، کمی روغن

طرز تهیه:

اسپاگتی‌ها در آب جوش و زردچوبه میجوشانیم اسپاگتی پخته شده را آبکش کرده و کنار می‌گذاریم.

روغن و کره را در یک قابلمه جداگانه گرم کنید، مرغ و پیاز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید، فلفل و سیر را اضافه کنید، سس گوجه فرنگی را اضافه کرده و حدود ۱۵ دقیقه بپزید. سپس اسپاگتی‌ها را با دست برمیداریم، یک حلقه گرد درست کرده و آنها را روی یک بشقاب سرو قرار می‌دهیم. با مواد مرغی وسط اسپاگتی را پر می‌کنیم.
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار