gardeshban.ir

توصیه‌های سلامتی برای نذری‌دهنده و نذری‌گیرنده

در گزارش زیر نکاتی که نذری‌دهنده‌ها و نذری‌گیرنده‌ها باید رعایت کنند را با هم می‌خوانیم.
کد خبر: ۳۰۵۲۱
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۰۵ شهريور ۱۳۹۹-1399 June 05
گردشبان (gardeshban.ir) :
تهیه غذا‌های نذری به مناسبت‌های مختلف مذهبی به ویژه در ماه محرم از سنت‌های دیرین مسلمانان به ویژه ایرانیان است.

در این مطلب توصیه‌های سلامتی برای نذری‌دهنده و نذری‌گیرنده را گردآوری کرده‌ایم.

نکاتی که نذری گیرنده باید رعایت کند

نذری را در محل برگزاری مراسم میل نکنید
از جا‌های شلوغ نذری نگیرید و در صف نایستید
اگر توزیع‌کننده نذری ماسک نداشت، آن را نگیرید
اگر فکر می‌کنید ممکن است غذای نذری را نخورید آن را تحویل نگیرید
پس از دریافت نذری، ظرف آن را عوض وغذا را گرم کنید و دستان‌تان را بشویید و سپس میل کنید
غذا‌ها و نوشیدنی‌هایی را که به صورت روباز توزیع می‌شوند نگیرید

نکاتی که نذری دهنده باید رعایت کند

در محل پخت کمترین تعداد افراد ممکن حضور داشته باشند
در تمام مراحل پخت غذا، ماسک و دستکش داشته باشید
غذا‌ها را در ظروف سربسته و خانه به خانه توزیع کنید
سلامت و بهداشت مواد اولیه مانند همیشه اولویت اول‌تان باشد
از سلامت افراد کمک کننده در مراحل پخت غذا مطمئن شوید
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار