gardeshban.ir

طرز تهیه یک آبگوشت خوشمزه با بادمجان

در این مطلب قصد داریم روش تهیه آبگوشت کشک بادمجان را به شما عزیزان آموزش دهیم.
کد خبر: ۳۰۵۲۳
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۰۵ شهريور ۱۳۹۹-1399 June 05
گردشبان (gardeshban.ir) :
امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه آبگوشت کشک بادمجان را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

آبگوشت کشک بادمجان از غذای مردم گرمسار است. البته این غذا در استان لرستان به نام آبگوشت کشک لری معروف است.

مواد لازم برای آبگوشت کشک بادمجان:


نخود و لوبیا ۱ پیمانه
لوبیا چیتی یک دوم پیمانه
عدس یک دوم پیمانه
گوشت گردن گوسفند ۱ کیلوگرم
پیاز ۱ عدد درشت
بادمجان ورقه کرده و سرخ کرده ۴ عدد درشت
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
کشک ۱ پیمانه
سیر سرخ کرده ۴ حبه
نعنا داغ ۱ قاشق سوپخوری


طرز تهیه آبگوشت کشک بادمجان:

حبوبات را از شب قبل بخیسانید و بعد آب آن را دور بریزید.

آن‌گاه گوشت و پیاز را همراه با حبوبات در قابلمه بریزید و به مقدار لازم آب بیفزائید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.

سپس حرارت را ملایم کنید تا آبگوشت بپزد. حال بادمجان‌ها، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن بیفزائید.
کشک را، در اواخر پخت، به آبگوشت اضافه کنید و با سیر و نعنا داغ آن را بیارائید.
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار