گردشبان (gardeshban.ir) : امروز قصد داریم دستور تهیه دیلایت موز را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.
موادلازم
شیر دو لیوان
شیر عسلی یک قوطی
ژلاتین دو ق غ سرپر
آب یک چهارم لیوان
موز میکس شده یک لیوان
وانیل نوک ق چ
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
بیسکویت پتی بور ۱/۲ لیوان
ژله موز یک بسته
طرزتهیه:
شیر و شیر عسلی را درون قابلمه ریخته و روی حرارت میگذاریم. ژلاتین را در یک چهارم لیوان آب سرد روی حرارت کتری بن ماری کنید. پودر ژله را هم با یک لیوان آب جوش بن ماری کنید. وقتی شیر و شیر عسلی از کنارهها شروع به جوشیدن کرد از روی حرارت برداشته و بگذارید تا کمی سرد شود. درون میکسر شیر و ژلاتین بن ماری و ژله موز بن ماری شده و موز له شده و خامه و بیسکویت پتی بور و وانیل را بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد یکدست شود. سپس درون قالب چرب شده بریزید و در یخچال قرار دهید تا دسر خودش را بگیرد. من برای تزیین کمی بیسکویت پتی بور کاکائویی را پودر کردم و روی دسر الک کردم.