gardeshban.ir

روش تهیه بادمجان شکم‌پر یونانی

در این مطلب قصد داریم روش تهیه بادمجان شکم‌پر یونانی را به شما عزیزان آموزش دهیم.
کد خبر: ۳۰۶۵۸
تاریخ انتشار : يکشنبه ۰۹ شهريور ۱۳۹۹-1399 June 09
گردشبان (gardeshban.ir) :
امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه بادمجان شکم‌پر یونانی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

بادمجان قایقی بزرگ ۴ عدد
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد
جعفری خورد شده ۳ قاشق غذاخوری
مغز گردو خورد شده ۳ قاشق غذاخوری
سیر ۲ حبه
فلفل دلمه‌ای خلال شده ۱ عدد
فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری
زرد چوبه ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

بادمجان‌ها را شسته و به صورت طولی از وسط نصف کنید. سپس به مدت ۲ ساعت در آب نمک بخوابانید تا تلخی بادمجان گرفته شود. سپس آن‌ها را شسته و خشک کرده و کمی سرخ کنید.

پیاز را نگینی کرده و در روغن کمی تفت دهید تا طلایی شود. گوشت چرخ کرده را به پیاز‌ها اضافه کنید تا آب گوشت کشیده شده و تفت داده شود. زردچوبه، نمک و فلفل و رب گوجه فرنگی را به گوشت اضافه کرده و هم بزنید. سیر را ریز نگینی کرده و به همراه گردو و جعفری خورد شده به مایه گوشتی اضافه کنید.

یک استکان آب به مایه گوشتی اضافه کرده و در تابه را بگذارید. اجازه دهید تا آب گوشت کشیده شده و مواد به روغن بیافتد. از مایه گوشتی با قاشق برداشته و درون بادمجان‌ها را پر کنید. بادمجان‌های پر شده را درون ظرف مناسب فر بچینید. روی بادمجان‌ها یک خلال فلفل دلمه‌ای گذاشته و روی آن‌ها پنیر پیتزا بریزید.

فر را با حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. بعد از گذشت ۱۰ دقیقه و وقتی فر گرم شد، ظرف بادمجان را روی پنجره وسط فر به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید تا پنیر پیتزای روی بادمجان‌ها آب شده و رنگ طلایی خوشرنگی به خود بگیرند.
نوش جان.
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار