اگر قصد سفر به لندن در انگلیس را دارید، باید بدانید که این شهر یکی از بهترین مراکز برگر در دنیا به شمار میآید. در این مقاله از بهترین برگر فروشیها نام بردهایم که به خاطر فرمول منحصر به فردشان در تهیهی برگرها و سس و مخلفات استفادهشده در ساندویچ مشهور هستند.
در میان بهترین ساندویچ فروشیهای لندن، معمولاً در سراسر صف شلوغ مردم را در جلوی «پتی و بان» (Patty & Bun)خواهید دید؛ یک ویژگی قابل تحسین برای کسب و کار بینام و نشانی که کارش را به عنوان یک برگرفروشی کوچک آغاز کرد. اگر به اینجا میروید، برگر «اری گولد» (Ari Gold) را سفارش دهید که ترکیبی از گوشت گاو، پنیر، کاهو، گوجهفرنگی، ترشی پیاز، سس کچاپ و مایونز دودی خانگی با نان گرد «بریوش» (Brioche Bun) و سیبزمینی سرخشده دارد.
«درتی برگر» (Dirty Burger) شعبات کوچکی از برگرفروشی را در سراسر لندن دارد. با دکوراسیون داخلی شلوغ اما مد روز این رستوران، منوی سادهی درتی برگر تنها سه انتخاب دارد: چیز برگر، برگر بیکن و برگر گیاهی. تمام برگرها از برشهای نازک گوشت گاو درست شدهاند و با پنیر چدار، گوجه فرنگی و خیارشور اسپانیایی آماده میشوند.
«بلیکر استریت» (Bleecker Street) که توسط وکیلی نیویورکی در سال 2012 تأسیس شده، تمام برگرهای آمریکایی با گوشت گاو از نژادهای کمیاب پرورش داده شده در مزارع انگلیس سرو میکند. همهی برگرها با سس فلفل و نان گرد تست که دستوری محرمانه دارند، سرو میشوند. بلیکر استریت ابتدا قصد داشت با کامیونی به بهترین بازارهای مواد غذایی در لندن سر بزند و برگر بفروشد؛ اما در حال حاضر یک کیوسک دائمی در «بازار اسپیتال فیلدز» (Spitalfields Market) ، با دوازده صندلی در خیابان ویکتوریا دارد.
«خانه برگر تامی» (Tommi's Burger Joint) توسط مردی ایسلندی به همین نام که همبرگر را به ایسلند معرفی کرد، تأسیس شد. این برگر فروشی جذاب، مقرونبهصرفه و با غذاهای خوشمزه است. برگرهای کلاسیک مخلوطی از گردو، گوشت دنده و فیله هستند و ارزش پرداخت پول بیشتر برای ظرفی از سس مخصوص رویشان را دارند.