gardeshban.ir

احیای حجرات ضلع شرقی مسجد جامع ارومیه

احیای حجرات ضلع شرقی مسجد جامع ارومیه
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان ‌غربی از احیای حجرات ضلع شرقی مسجد جامع ارومیه در مساحتی بالغ بر ۳۵۰ متر مربع خبر داد.
کد خبر: ۳۱۰۱۹
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۱۸ شهريور ۱۳۹۹-1399 June 18
گردشبان (gardeshban.ir) :
به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان ‌غربی، جلیل جباری ۱۸ شهریور در گفت‌وگو با خبرگزاری صدا و سیمای استان اظهار کرد: «موضوع احیای حجرات و ساماندهی مسجد جامع ارومیه یکی از مهم‌ترین پروژه‌های این اداره‌کل است.»

او افزود: «طبق امضای تفاهم‌نامه در سال ۹۶ بین دفتر نماینده ولی‌فقیه در استان، استانداری و اداره‌کل استان مطالعات باستان‌شناسی در این مسجد شروع و گمانه‌زنی‌هایی نیز انجام شد.»

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان ‌غربی ادامه داد: «براساس این مطالعات و گمانه‌زنی‌ها، شواهدی مبنی بر وجود حجرات در ضلع شرقی مسجد جامع ارومیه به دست آمد.»

او تصریح کرد: «در نهایت با کسب مجوز از شورای فنی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در سال ۹۷ بخشی از الحاقات مسجد جامع تخریب و جمع‌آوری و بخشی از قوس و طاق‌های جوار و گنبد آن احیا شد.»

جباری عنوان کرد: «امسال نیز در راستای انجام اقدامات احیا و ساماندهی در مسجد جامع ارومیه از محل اعتبارات سفر ریاست‌جمهوری احیای حجرات ضلع شرقی مسجد در مساحتی بالغ بر ۳۵۰ مترمربع در دستور کار قرار گرفته است.»

او گفت: «احیا و ساماندهی مسجد جامع ارومیه یکی از مطالبات اصلی مردم این شهرستان بوده و امید است با ادامه مطالعات، اقدامات لازم برای احیای حجرات بخش دیگر مسجد جامع نیز انجام شود.»


پنجره
ارسال نظر
captcha
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها